Turing avbryter Appassionato men återlanseras med Appassionato X och med en ny enhet från framtiden (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Turing avbryter Appassionato men återlanseras med Appassionato X och med en ny enhet från framtiden (foto)

Efter att ha ansökt om konkurs i Finland för några dagar sedan ansökte Turing Robotics Inc. genom sin vd:s mun. Syl Chaobekräftad annons Android Authority att ha ställt in produktionen av Appassionato, eftersom den nu har blivit föråldrad enligt gällande marknadsstandarder. Men här är exakt vad hans ord handlade om:

Medan jag var i USA i augusti på en mediaturné förändrades marknaden enormt med introduktionen av Infinity Display och den så kallade Full Screen Display. Dessa nya skärmar kommer vanligtvis med ett förhållande på 18,5: 9 med 2K-upplösning. Om Turing fortsätter med Passionate är vi ansvariga för 300 000 enheter av Samsung AMOLED 2K-skärmar på 5,5 ”, det var den absoluta minsta kvantitetsordern som Samsung angav. Med tanke på det faktum att Appassionatos styrkrets var Snapdragon 821, en något föråldrad SoC, tog Turing beslutet att ändra specifikationen för Appassionato för att överensstämma med vanliga trender.

Det är verkligen tufft för företag av vår storlek att överleva i spelet.

Det verkar också som att samarbetet med TCL redan har avbrutits för månader sedan, runt september 2017. Trots detta försöker företaget fortfarande se framåt, eller åtminstone ge intrycket att det gör det. Hans kommentar, på Facebook, till den tidigare nämnda artikeln av Android Authority var: “TRI fortsätter den svåra utmaningen mot det okända och det omöjliga“.

Vi är inte säkra på hur lugnande den här meningen kan låta, men tydligen pratade Syl Chao fortfarande om nya smartphones, trots misslyckandet i Finland, just i förhållande till det som skulle bli produktionscentrum för Turing-smarttelefoner.

Så här är det Passionerade Xen reviderad och korrigerad version av den tidigare modellen, med Snapdragon 835/845 och skärm i 18:9, och Keplerian K2-XR, en enhet som ska kombinera smartphones, bärbara datorer, videokameror, musikspelare, konsoler och mer. Bilderna nedan talar för sig själva, och kanske förr eller senare kommer någon faktiskt att göra något sådant här, men vi får nog vänta flera år ändå.

Och det blir knappast Turing-märket på den.

Relaterade artiklar

Back to top button