Trött på Galaxy S4? Oroa dig inte, det finns de som säger att S5 kommer i januari!

Note: We hope you enjoy reading this article: Trött på Galaxy S4? Oroa dig inte, det finns de som säger att S5 kommer i januari!

Enligt en rapport från den koreanska hemsidan Naver, Försäljningen av Galaxy S4 går inte riktigt som Samsung skulle viljaoch detta skulle kunna leda till ett framsteg, jämfört med vanligt, i presentationen av den nya modellen, som kunde avtäckas redan kl. januariför att sedan släppas ut på marknaden till februari.

Det har sagts mycket om försäljningen av GS4 de senaste månaderna, det är allt och dess motsats (och hur kan vi glömma den strategiska konferensen den 6 november), men trots att Samsung alltid gjort höga vinster står det klart att det senaste tillskottet till S-serien slog den inte igenom som de tidigare modellerna. I detta avseende skulle många användare, särskilt i USA, vara bundna med ett tvåårskontrakt till GS3, och det är därför möjligt att de ser med särskilt intresse på nästa upprepning av det koreanska företagets framgångsrika serie.

Vi talar uppenbarligen om häpnadsväckande specifikationer, inklusive 64-bitars åttakärniga Exynos-processor och kamera från 16 megapixlar med OISmen vi tvivlar inte på att det under de kommande månaderna kommer att finnas några rykten om att Galaxy S5 också kommer att göra kaffe.

Bokstavligen. Och vad hände med fantomen F-serien, som var tänkt att utklassa S? Den kommer förmodligen att ha skumfästet också…

Relaterade artiklar

Back to top button