Tröstande avgång för LG G7 ThinQ: G6-förbeställningar fördubblades redan under den första veckan

Note: We hope you enjoy reading this article: Tröstande avgång för LG G7 ThinQ: G6-förbeställningar fördubblades redan under den första veckan

LG G6 vet att specifikationer inte är viktiga för en smarttelefon i toppklass, men de är det enda som betyder något. Faktum är att trots många kvaliteter och intressanta idéer kom LG:s topp i 2017 års sortiment straffas i det offentliga svaret från SoC:s närvaro Snapdragon 821, tillhörande föregående generation. Efterträdaren G7 ThinQ har lärt sig av det misstaget och tillhandahåller en mycket komplett uppsättning av t.ex på toppen under nästan varje synvinkel. Och de första uppgifterna om förbeställningar passar honom ger anledning.

Faktum är att i Sydkorea första veckan med förbeställningar av den nya LG-juvelen – för oss kommer det fortfarande att finnas en väntan – med de första siffrorna som redan börjar cirkulera, omedelbart jämfört med de som registrerades förra året. Om LG G6 fick nöja sig med cirka 40 000 förbeställningar under de första sex dagarna har G7 ThinQ redan översteg 70 tusenett tecken på att de tekniska specifikationerna för påverkan har betydelse.

Detta är uppenbarligen ett mycket litet urval och därför inte särskilt indikativt för den framtida framgången för den nya LG-modellen, det kommer att vara nödvändigt att vänta på global lansering och några månaders inkörning, för att förstå mer. Det förblir dock ett viaticum tröstande, för LG:s mobildivision har verkligen inte blomstrat på senare tid. Vi hoppas därför att detta är början på en trendvändning.

Relaterade artiklar

Back to top button