Tro inte på dessa HTC Nexus prisantaganden

Note: We hope you enjoy reading this article: Tro inte på dessa HTC Nexus prisantaganden

En “ny” har cirkulerat de senaste timmarna ryktehämtat från WCCFtech (och sedan av många andra), om det möjliga priset på HTC Nexus Marlin och HTC Nexus Sailfish, ryktet som faktiskt kommer från en Nexus Blog-artikel för en vecka sedan, som hittills hade ignorerats, och för att väl se.

Hypotesen, som kommer från “interna källor till HTC” om en sajt som har några månaders livslängd och som hittills inte har visat sig vara särskilt tillförlitlig, talar om 449 $ för Nexus Sailfish Och 599 $ för Nexus Marlin. Med tanke på att de två smartphones kommer att ha identisk hårdvara, netto för upplösning och skärmstorlek (5,2 tum full HD och 5,5 tum QHD) och batterikapacitet (2 770 och 3 450 mAh), verkar skillnaden på 150 $ definitivt vara för mycket. Tillförlitligheten av källan är inte verifierbar på något sätt, och är lika med alla hypoteser som du kan läsa var som helst på internet, eller på den välkända “min cuggino“.

Kort sagt, för tillfället det finns ingen tillförlitlig gissning på priset på den nya Nexus, som vi “historiskt sett” verkligen inte förväntar oss kommer att slitas, särskilt i Europa, men det finns alltid möjligheten att Google vill överraska oss, speciellt om de två HTC-smarttelefonerna verkligen kommer att vara Google- telefoner.

Relaterade artiklar

Back to top button