Tribit FlyBuds recension 1: vad mer att begära för mindre än 50 €?

Tribit FlyBuds Review 1

Tribit FlyBuds Review 1 – Ursprungligen född som en produkt nisch, äkta trådlösa öronproppar har blivit en riktig industristandard med hundratals (tusentals?) modeller tillgängliga. Denna diversifiering har också lett till en stratifiering av priserna, så att vi idag hittar modeller för några tiotals euro.

LÄS OCH: Bästa trådlösa hörlurar

Detta är också fallet med dessa FlyBuds 1, nya hörlurar från Tribit, ett företag som vi har lärt känna och uppskatta för enhetens ljudkvalitet / prisförhållande. Tribit FlyBuds 1 kostar bara € 45: kommer det att vara värt det?

Förpackning

Inuti försäljningspaketet, förutom laddningsväskan och hörlurarna, hittar vi en USB-kabel – USB-C (ganska kort), ja 5 par gummispetsar och ett band som ska fästas vid den speciella fliken.

Detta band kan vara användbart för att knyta hörlurarna till ryggsäcken eller till en nyckelring: normalt skulle jag inte ha något emot att lämna hörlursfodralet hängande, men fodralet med dessa Tribit FlyBuds 1 verkar särskilt motståndskraftigt, redo att misshandlas lite ‘.

Konstruktion och komfort

Låt oss börja direkt från fallet, som inte ens försöker konkurrera med de tunna fallen och fittor AirPods-stil: Tribit FlyBuds 1 laddningsfodral är svart och stubbigt, mer än två fingrar högt, svårt att diskret hålla i din jeansficka.

Å andra sidan ger detta fodral en stor känsla av soliditet: det är robust och väldigt solid, med en gummibelagd beläggning som förbättrar dess slaghållfasthet. Svårt att föreställa sig ett scenario där detta fall kan skadas av ett fall.

Förslutningen är magnetisk: när locket har lyfts hittar vi de två hörlurarna i höljet och fyra vita lysdioder, som indikerar laddningstillståndet. USB-C-laddningsporten är placerad på sidan, skyddad av en flik. Slutligen, längst ner hittar vi ett cirkulärt avsnitt: detta är panelen för trådlös laddning: dessa FlyBuds 1 stöder faktiskt Qi-standarden och för att ladda dem räcker det att placera fodralet på en bas. Håll alltid med om ämnet: eftersom det inte finns några externa lysdioder varnar fallet oss med en liten vibration när laddningen startar.

Hörlurarna är små och mycket lätta men trots allt kan de vara lite irriterande för öronen efter långvarig användning i flera timmar. Detta beror också på att de två hörlurarna är det identiska med varandra: det finns ingen skillnad mellan vänster och höger, hörlurarna är identiska och kan bäras likgiltigt.

Denna aspekt är bekväm i vissa avseenden (att omplacera dem i fodralet är helt omedelbart, tack vare de utmärkta magneterna som omedelbart tar dem tillbaka på plats), men det gör antagligen hörlurarna lite mindre ergonomiska.

På varje headset hittar vi en liten LED och en multifunktionsknapp, ganska lätt att trycka på. Jämfört med pekskärmar blir de fysiska knapparna allt mer “exakta” eftersom de ger mekanisk återkoppling, men samtidigt kan de vara irriterande eftersom de kräver att du trycker hörlurarna mot hörselgången. I detta fall krävs det tryck klick den är ganska låg och stör inte för mycket.

Slutligen är hörlurarna inte rädda för vatten (inte ens fullständig nedsänkning!): De är faktiskt utrustade med IPX8-certifiering, dvs helt vattentät.

Funktioner och ljudkvalitet

Låt oss prata lite om ljud: 8.2mm drivrutiner erbjuder en anständig ljudkvalitet. Ljudet är väldigt fylligt med ganska betonad bas: å andra sidan låter de andra frekvenserna inte dåligt och resultatet är en dynamisk och rolig ljudprofil att lyssna på. Klassikern V-formad signaturkort sagt, som tilltalar unga och gamla och kompenserar för eventuella fläckar med frekvensernas dynamik: å andra sidan talar vi verkligen inte om audiofila hörlurar, vi kommer alltid ihåg att dessa hörlurar kostar bara 45 €.

Bluetooth finns uppenbarligen i version 5.0, vilket gör att vi också kan använda hörlurarna för att titta på filmer, vilket säkerställer synkronisering mellan ljud och video.

För resten hittar vi inga speciella funktioner: det här är hörlurar som fokuserar allt på croncretezza, en pålitlig produkt utan att bryta banken. Och det finns inte mycket att säga om tillförlitlighet: hörlurarna har aldrig missat ett slag, de har alltid varit redo och ansluten till smarttelefonen så snart de tas ur laddningsfodralet.

Som nämnts i föregående stycke har kontrollerna anförtrotts fysiska knappar som är bekväma att trycka på. Klickfunktionerna är likgiltiga för de två hörlurarna:

  • Klick > Spela / betala eller svara / avsluta samtal
  • Dubbelklicka > Spåra nästa eller Avvisa samtal
  • Trippelklick > Röstassistent
  • Långvarigt tryck > Stäng av / på headsetet igen

För att vara ärlig förstår jag inte riktigt innebörden av att stänga av ett headset med ett långt tryck, men jag har verkligen inget emot det.

L ‘autonomi det är mycket bra: 6 timmar med en enda laddning, till vilka ytterligare 30 tillhandahålls av laddningsfodralet, totalt ca 36 timmar.

Mikrofonerna är ganska knappa, som alla headset i denna prisklass: de kan vara bra för ett samtal om du är hemma (eller på tysta platser), men utanför fångar de mycket bakgrundsljud. Nedan följer en snabb inspelning på balkongen i huset (som du kan höra är rösten ganska metallisk).

Försiktigt kan FlyBuds 1 inte anslutas till mer än en enhet samtidigt. Dessutom, utan att ha en knapp för att tvinga Bluetooth-parning, för att para ihop dem med en ny enhet är det först nödvändigt att koppla bort den tidigare anslutna.

Pris

Priset på Tribit FlyBuds 1 är riktigt bra, med tanke på övergripande kvalitet och tillförlitlighet: du hittar dem till 45 € på Amazon.

Dessutom till 5 juni, kan du dra nytta av den exklusiva rabatten för våra läsare: -25% genom att ange rabattkoden

37APFL7K

Med denna kampanj kommer Tribit FlyBuds 1 att kosta dig ungefär € 33 och i den här siffran blir de verkligen ett bästa köp.

Foto

Relaterade artiklar

Back to top button