Tre Italia: genom att kombinera ett ALL-IN-erbjudande med köpet av Pixel 2 XL kan du få Chromecast Ultra för 2 € per månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Tre Italia: genom att kombinera ett ALL-IN-erbjudande med köpet av Pixel 2 XL kan du få Chromecast Ultra för 2 € per månad

Nytt intressant erbjudande från Tre Italia, för den som vill återvända Mer även Google dess tekniska utrustning. Faktum är att med avbetalningsköpet av Pixel 2 XL har du möjlighet att kombinera en Chromecast Ultra till priset av 2 € per månad.

Det andra kravet för att kunna gå med i kampanjen är aktivera ett av ALL-IN-erbjudandena – särskilt Start, främsta Och MasterSpecialgränser och priser varierar, som du kan se från bilden ovan – för att sedan aktivera delbetalning av smarttelefonen, genom att ladda på bankkonto eller kreditkort. De 2 € per månad som planeras för Chromecast Ultra kommer att läggas till den totala kostnaden, för en 30 månaders obligation – så Chromecast kommer att kosta 60 €mot €79-listan.

Kampanjen kan aktiveras till 21 januari 2018 och, priserna i handen, det är intressant speciellt om du är i besittning av en 4K TV. Faktum är att den utmärkande egenskapen hos Chromecast Ultra jämfört med basmodellen är just förmågan att streama multimediainnehåll upp till 4Kutnyttjar all potential hos den senaste generationens TV-apparater.

Relaterade artiklar

Back to top button