Tre bakre kameror upp till 40 megapixlar, 5X hybridzoom, 24 MP selfiekamera: Huawei förbereder sig för att förvåna!

Note: We hope you enjoy reading this article: Tre bakre kameror upp till 40 megapixlar, 5X hybridzoom, 24 MP selfiekamera: Huawei förbereder sig för att förvåna!

Huawei är inte nöjd med de ansträngningar som gjorts inom det fotografiska området, särskilt eftersom samarbetet med Leica, och faktiskt verkar det kinesiska företaget redo att kraftigt öka dosen, i ett försök att ta bort konkurrenterna. En illustratör som för Huawei faktiskt har lagt till några intressanta bilder till sin portfölj, bilder som redan har tagits bort, vilket bekräftar det faktum att han kanske inte borde ha låtit dem fly.

Du kan hitta de stötande illustrationerna i slutet av artikeln, men ta en titt på sammanfattningen vi gjorde av dem, för det finns riktigt intressanta detaljer.

  • Trippel bakkameraalltid gjorda i samarbete med Leica. Det talas om en upplösning av 40 megapixlarmed 5x hybridzoomsom utlovar skarpa, väl upplysta bilder under alla förhållanden.
  • 24 megapixel selfiekameraoptimerad för fotografering i svagt ljus.
  • Nattlägesom tack vare de nya sensorerna och ny optik fångar dubbelt så mycket ljus (vi vet inte vad – Ed) för optimala bilder även utan stativ.
  • Artificiell intelligens i kamerans tjänstmed automatisk scenigenkänning och automatisk komposition, för maximala resultat med minimal ansträngning.

Siffrorna är viktiga, med en stil som helt följer den som Huawei använder, och som verkar väldigt trovärdig.

Detta betyder inte att det hela kommer att översättas till verklighet, men samtidigt är det det typiska draget som vi förväntar oss av ett företag som Huawei, som inte kan sitta på sina lagrar om det vill hålla sig i toppen av marknaden, särskilt pga. de direkta konkurrenterna (läs: Apple och Samsung) tittar verkligen inte på. Huawei P11eller vem som helst för honom, lovar att bli väldigt intressant.

Relaterade artiklar

Back to top button