TP-Link tar med Neffos X1 och X1 Max till Italien (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: TP-Link tar med Neffos X1 och X1 Max till Italien (foton och video)

Med en presentation som hölls idag i Milano, tillkännager den mycket berömda tillverkaren av routrar och enheter för TP-Link-nätverket ankomsten till vår marknad, via online och fysiska kanaler, av sina smartphones Neffos X1 och X1 Max presenterades i september 2016 under IFA i Berlin.

De viktigaste tekniska specifikationerna är närvaron av en 5-tums HD-skärm i Neffos X1 och en 5,5-tums Full HD i Neffos X1 Max, samt en Helio P10-processor och olika minnes- och RAM-klipp som vi kommer att analysera inom kort tillsammans med priser.. X1 är utrustad med ett 2250 mAh batteri, medan X1 Max har en kapacitet på 3000 mAh. Den senare har då stöd för snabbladdning.

Mycket intressant är den räfflade sidoknappen som är programmerbar efter behag. Företaget lovade uppdatering regelbunden och frekvent, vilket bland annat också gör att du kan öka antalet funktioner för denna tangent. Neffos X1 är tillgänglig i Italien med priser från 199 € för varianten 2 GB RAM / 16 GB internminne av X1, som blir 219 € för snittet med 3 GB RAM och dubbla internminnet.

Istället börjar det från 249 € för X1 Max med 3 GB RAM / 32 GB internminne, och kommer sedan till 269 € för modellen med 4 GB RAM och 64 GB internminne. Vi lämnar dig med en kort videoförhandsvisning som läggs till den som redan spelades in under IFA.

Relaterade artiklar

Back to top button