TP-Link presenterar Neffos C5s: för 79 € kanske det är svårt att begära bättre (foto)

Milano, 2 maj 2018 – TP-Link utökar smartphonesortimentet i C-serien och presenterar Neffos C5s: en ny mobil med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris, som kombinerar fördelarna med en stor och ljusstark 5-tumsskärm med snabb 4G LTE-anslutning , i en enhet med en elegant och förfinad design.

TP-Link har bekräftat sig själv som en global ledare inom WLAN-produktkategorin för sjunde året i rad. En stor milstolpe för företaget, som har tillhandahållit stabil och pålitlig Wi-Fi i över 170 länder i över 22 år. Neffos siktar på att replikera, eller till och med överträffa, denna framgång inom mobilsektorn. Optimeringen av produktionskedjan, ett tillvägagångssätt fokuserat på noggrann dataanalys och förståelse av kundernas behov, gör att företaget kan erbjuda enheter som är ett koncentrat av design, prestanda och bekvämlighet. Neffos smartphones uppskattas av branschexperter och tusentals användare över hela världen tack vare deras fantastiska kvalitet, alltid till rätt pris.

Den största styrkan hos Neffos C5s är en stor 5-tums LCD-skärm, som garanterar en optimal tittarupplevelse under alla typer av användning, från att läsa till att titta på video.

C5s-skärmen erbjuder livfull färgåtergivning, samt tillfredsställande ljusstyrka och betraktningsvinklar. Processorn är en Quad-core med stöd för 4G LTE-band och hastigheter upp till 150 Mbps, för snabba nedladdningar och streaming av video. Batteriet på 2 340 mAh tillåter användning av enheten hela dagen, utan att behöva oroa sig för att ladda.

Den bakre kameran på 5 megapixlar, med autofokussystem och LED-blixt, gör att du kan ta tydliga bilder även i svagt ljus. Det finns också HDR- och nattfotograferingsfunktioner, samt multi-shot och självutlösare.

Den främre kameran är utrustad med en skärmblixt och har Beautify Mode, med 10 nivåer av bildkorrigering som är synlig i realtid, för att alltid få ljusa selfies som framhäver skönheten i porträttmotivet.

Neffos C5s är tillgänglig från och med idag i specialiserade butiker och butiker med ett pris på 79,99 €.

Relaterade artiklar

Back to top button