TP-Link Neffos Y5s och C5A: instegsnivå med ett lågt pris från mindre än 80 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: TP-Link Neffos Y5s och C5A: instegsnivå med ett lågt pris från mindre än 80 € (foto)

TP-länk fortsätter att fortsätta Neffos smartphone-sortiment med nya modeller Y5s Och C5Auppdaterade versioner av respektive serie av enheter som redan setts under tidigare år, återigen tillägnad instegsintervall. Just därför är det inte produkter med topphårdvara eller granitisk prestanda, utan båda fokuserar främst på priset, inbjudande för användare som inte har så många behov.

Designen på båda modellerna är ganska klassisk och har en del glipa om vi tänker på den estetik som smartphones de senaste åren har vant oss vid: lågupplöst 16:9-skärm, soft touch-knappar på framsidan, ingen fingeravtrycksläsare och uppenbarligen inte ens skuggan av en dual-cam.

Utöver de tekniska databladen är dessa som nämnts produkter designade för dem som behöver mest funktioner grundläggande. Det bör noteras att endast på Y5s 4G LTEmedan C5A också saknar viktiga sensorer, som den för ljusstyrka.

Vi kommer äntligen till den avgörande punkten. Båda modellerna kommer att finnas tillgängliga från slutet av februari Italientill priset av 119,99 € för Neffos Y5s e 79,90 € för Neffos C5A, båda endast tillgängliga i grå färg. En ganska låg kostnad för dagens landskap, motiverad av hårdvaran som nämns ovan.

För mer information kan du besöka de officiella sidorna för dessa produkter på Neffos webbplats som du kan hitta på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button