TP-Link Neffos N1 nu till försäljning i Italien: tillgänglig för 299,99 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: TP-Link Neffos N1 nu till försäljning i Italien: tillgänglig för 299,99 € (foto)

Redan annonserad annons IFA 2017 och återlanserades även kl MWC 2018äntligen kommer det nya till Italien TP-Link Neffos N1mellanklass smartphone som kommer till vår marknad till ett aggressivt pris för att utmana de mest populära kinesiska märkena.

De vapen som finns tillgängliga för denna modell återfinns framför allt i de fotografiska egenskaperna, tack vare dubbelkamera bak från 12 MP med sensor Sony IMX386 RGB och en andra monokrom sensor. Designen är kanske inte i takt med det senaste modet, men den är ändå väldigt elegant och förfinad: på framsidan finns en display från 5,5 tum Full HD med soft touch-knapparna omedelbart under, medan det på baksidan finns dubbelkameran och sensorn för Fingeravtryck.

På en teknisk nivå, i den interna kroppen kan vi hitta en processor MediaTek Helio P25klockad till upp till 2,6 GHz, tillsammans med 4 GB RAM-minne e 64 GB internminne.

TP-Link Neffos N1 är tillgängligt i Italien till listpriset av 299,99 €en lägre siffra än tidigare aviserat.

För mer information kan du besöka den dedikerade sidan på den officiella webbplatsen på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button