toppmodeller som inte sviker dig –

Problemet är att utbudet av ljudtorn är så stort att du förmodligen inte vet var du ska börja. Oroa dig inte, för att göra saker enklare för dig har vi förberett en omfattande sammanställning av de bästa alternativen för att förbättra det akustiska landskapet på din TV eller Smart TV. Modeller som utstrålar kvaliteten på varje por och kommer inte att göra dig besviken på något sätt.

Som vi sa, moderna smarta TV-apparater erbjuder ganska begränsat ljud … Var försiktig, det är inte tillverkarna som bär skulden, utan den väg som TV-apparater har tagit på marknaden. Främst för att fler och fler användare är i behov av mycket stiliserade TV-apparater med minimalistisk design som kommer att göra dem i centrum för uppmärksamheten.

Ett bra sätt att förbättra ljudet på din Smart TV

Problemet är att du måste betala för det. Och, naturligtvis, det finns helt enkelt ingenstans att placera högtalarna i förhållanden som gör att du kan njuta av det akustiska landskapet med multimedia av högsta kvalitet. Det är sant att vissa smarta TV-apparater, särskilt Philips- och TCL-modeller, har löst detta problem genom att integrera soundbaren i TV:ns struktur. Men modeller av denna typ kan räknas på ena handens fingrar, så leta efter en alternativ eller bra lösning som kan lösa detta problem.

Och det är här ljudtorn hur i, en pryl med ett imponerande utseende och ett magnifikt akustiskt landskap. om du vet hur du väljer rätt modell. Du bör veta hur man skiljer mellan ett ljudtorn och golvhögtalare. Den största skillnaden är att högtalarna är aktiva, medan de golvstående högtalarna vanligtvis är passiva.

Eller på motsvarande sätt, ett ljudtorn som det du hittar i vår samling kräver inga externa element för att fungera, medan de flesta golvstående högtalare kräver en AV-förstärkare för att ge dem kraft att spela upp ljud. Faktum är att det enda kravet för att du ska kunna använda något av ljudtornen du kommer att se i den här samlingen är en kompatibel enhet som kan ansluta via Bluetooth, oavsett om det är en mobiltelefon, surfplatta eller någon annan pryl.

Grundläggande krav

Och det är här det element som vi ansåg var viktigast när vi valde ett ljudtorn kommer in i bilden. Vi pratar om anslutning. Av denna anledning, i vårt urval, är alla modeller som du hittar bluetooth ljudtorn så att du kan ansluta din telefon eller surfplatta och njuta av dina favoritlåtar på det bekvämaste sättet, samt ha mer än tillräckligt med energi för att tillfredsställa behoven hos de mest krävande användarna.

En annan detalj att tänka på, även om det inte är nödvändigt, är att ljudtornet har en USB-port så att du kan koppla in minne laddat med dina favoritlåtar. Således har du flera sätt att uppnå märkbart bättre ljud. För att inte tala om hur imponerande dessa enheter ser ut. Och som vertikala modeller tar de upp mycket mindre än du tror. Låt oss utan vidare titta på de olika alternativen.

Quince TS-990CD

Låt oss börja den här sammanställningen med ett ljudtorn från Aiwa Ett företag som överträffar dina förväntningar. Dessutom har den, förutom 110W effekt CD-läsare, Anslutning via Bluetooth, USB, SD-kortplats och till och med FM-radio. Den mest kompletta produkten!

LG RL3

För det andra har vi en LG-modell som inte kommer att göra dig besviken. Den koreanska tillverkaren har en katalog med kvalitetsljudlösningar, och detta Ljudtorn LG RL3 ett bra exempel på detta. Den har en CD-ROM-enhet, USB-kontakt och andra alternativ, så att du kan använda den med alla typer av enheter.

Auna Karabum

Var försiktig med detta ljudtorn eftersom det är två i ett. Å ena sidan har vi högtalare för att förbättra det akustiska landskapet på din TV. Men dessutom har den mikrofoner i sig, så du kan verkligen karaoke med dina vänner. Låt det roliga börja!

LG RK1.AEUSLLK

Ett annat bra alternativ att överväga om du letar efter ett ljudtorn av hög kvalitet är LG RK1. En modell med en imponerande design och automatisk EQ som inkluderar standard, pop, klassisk, rock, jazz, bas och explosiva lägen.

Energisystemtorn 7

Det spanska företaget är ett av de ledande på ljudtornsmarknaden och dess Energy Sistem Tower 7 är en av dess främsta representanter. En modell som stoltserar med Hi-Fi-ljud och True Wireless Stereo-teknik för att ansluta två torn för att skapa ett verkligt kraftfullt stereosystem.

BigBen TW10

Vad sägs om ett nyfiket ljudtorn från BigBen. Modellen som, som du kan se på bilden som leder dessa rader, gömmer en discokula, så att du kan festa hemma med detta nyfikna torn.

Auna lyser upp torn

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa ljudtornen du kan köpa, vi kunde inte missa detta auna Light Up Tower vars design är viktig. Dess LED-lampor simulerar en equalizer och erbjuder dig ett fantastiskt och lustiga visuellt landskap.

Metronic 477491

Vi gick till Metronic för att rekommendera en ljudtornsdesign som kommer att glädja fans av den hyllade serien skapad av Matt Groening. Lägg därtill ett ljud som lever upp till förväntningarna och du har en färdig produkt som inte kommer att göra dig besviken det minsta.

Energy System Tower EU

I den sista Kraftsystem Modellen vi vill rekommendera är ett ljudtorn med en design som kommer att göra det i centrum för uppmärksamheten.

Metronic 477092

Vi avslutar detta urval med de bästa alternativen att överväga om du letar efter ljudtorn av hög kvalitet , med Metronic 477092. 240 W modell, så att ljudet når alla hörn av ditt vardagsrum.

Relaterade artiklar

Back to top button