toppmodeller som inte sviker dig –

Den speciella designen av ljudtornen gör att de kan placeras i vilket hörn som helst utan att störa dem. För att inte tala om det imponerande utseendet som är så karakteristiskt för denna typ av enhet, som kommer att göra den till centrum för alla ögon när besökare kommer till dig.

Fördelarna med ljudtorn

Ljudtorn har som sagt den stora fördelen att vara vertikala. Även om de är väldigt höga tar de alltså liten plats, vilket är optimalt för alla typer av hus, oavsett storlek. Dessutom är en annan av fördelarna med dessa ljudenheter relaterad till deras enkelhet användning av … Alla befintliga ljudtorn har en Bluetooth-anslutning, så du kan mycket bekvämt ansluta din telefon eller surfplatta för att streama dina favoritlåtar eller dina favoritlåtar. Spotify-listor på enklaste sätt.

Det bästa av allt är att installationen är extremt enkel. Som med alla liknande enheter behöver du bara ansluta tornet till din smartphone eller surfplatta för att börja njuta av ett akustiskt landskap som lever upp till förväntningarna. Men sanningen är att det tillgängliga utbudet är så stort att det ibland är svårt att veta vilken man ska välja. Så för att göra det mycket enklare för dig har vi förberett en komplett sammanställning där du hittar tio ljudtorn som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Högkvalitativa ljudlösningar som är perfekta för alla dina behov.

Modeller under granskning för 100 €

Däremot har vi tagit hänsyn till en begränsad budget, varför alla modeller du hittar i detta urval är prissatta under 100 euro. Det betyder inte att alla modeller du hittar kommer att prissättas i närheten av denna siffra, utan att du hittar ljudtorn i olika prisklasser så att du kan välja den som passar din budget bäst.

Du kommer att se modeller av alla slag, även om alla ljudtorn vi har valt har Bluetooth-anslutning, vilket gör dem enkla att använda. Du hittar också Bluetooth-högtalare med inbyggd FM-radio och andra möjligheter att få ut det mesta av det, samtidigt som du njuter av det enkla och bekväma. Utan vidare ger vi dig vårt urval av de bästa alternativen att överväga.

LG RK1

Den första modellen vi vill rekommendera dig är den imponerande LG Sound Tower PK1. Den koreanska tillverkaren är en av de stora medhjälparna när man köper den här typen av produkter, och den här modellen kommer på inget sätt att göra dig besviken, trots sitt låga pris. Det bör noteras att den har Bluetooth-anslutning, samt en FM-radio och en USB-port, så att du kan koppla in ett externt minne och lyssna på dina favoritlåtar utan att använda din mobiltelefon.

Auna Light Up Tower Högtalare

För det andra vill vi rekommendera ett ljudtorn vars design har betydelse. Mer än något annat, eftersom den innehåller en serie Led-lampor erbjuda ett imponerande utseende. Det bästa? Dessa lampor kommer alltid att följa rytmen i musiken du spelar. Perfekt för fester!

NGS SKYCHARM

Vad sägs om det här Ljudtorn NGS SKYCHARM … En produkt som inte saknar anslutningsmöjligheter och som även har en LED-skärm så att du kan kontrollera uppspelningen mer bekvämt. Du kan till och med ansluta de två tornen med en ljudkabel för att skapa stereoljud som kommer att förvåna dig med dess kraft och ljudkvalitet.

BigBen TW10

Om du letar efter ett ljudtorn med ett annat utseende än vanligt kan du inte missa detta från BigBen. Vi pratar om TW10-tornet, som, som du kan se på bilden som leder dessa linjer, har en discokula som lyser upp beroende på vilken musik som spelas … Dina vänner kommer att avundas dig!

Energy System Tower EU

Den spanska tillverkaren har en katalog med högkvalitativa ljudtorn, så du hittar flera modeller från detta företag i vårt urval. I det här fallet rekommenderar vi Energy Sistem Tower EU. En produkt med utsökt design och omisskännligt ljud.

Metronic 477491

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa ljudtornen du kan köpa, vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna modell till dig. Som du kan se på bilden som leder dessa linjer, dess design kommer att glädja Simpsons fans … Och dess ljud kommer att överträffa förväntningarna. Missa inte!

Ljudtorn Trevi XT 101 BT

Ett annat bra alternativ är Trevi XT 101 BT-tornet. En minimalistisk produkt som passar perfekt in i ditt vardagsrum. Lägg därtill den inbyggda FM-radion och USB-portarna, så kommer produkten aldrig att göra dig besviken.

Energy Sistem Tower 2 Style Ibiza

Vi återvänder till det spanska företaget för att rekommendera deras imponerande Energy Sistem Tower 2 Style Ibiza. Specialutgåva i tyg inspirerad av den populära staden Mallorca. Och var försiktig, den har en microSD-kortplats, så att du kan koppla in ett kort och lyssna på musik utan att använda telefonen.

Metronic 477092

Vi går tillbaka till Metronic för att rekommendera detta futuristiska ljudtorn. Modellen har ett mycket attraktivt utseende, samt ädla material som ger denna modell en mycket premium design.

Elbe TW-402-BT

För att avrunda denna sammanställning, där du hittar de bästa alternativen att överväga om du letar efter ett billigt ljudtorn, vill vi rekommendera denna Elbe TW-402-BT-modell. När det kommer till att köpa kvalitetsprylar till ett fyndpris har tillverkaren stor trovärdighet. Och den här modellen med LED-skärm och FM-radio är ett bra exempel på det.

Relaterade artiklar

Back to top button