Topp 10 AnTuTu-föreställningar: platt lugn i juli, men MediaTek dyker upp i speglarna (foton)

Medan de flesta italienare njuter av välförtjänt vila denna dag den 15 augusti, AnTuTu har definitivt stängt månaden juli, som publicerar sina rankningar för de bästa smartphones på marknaden när det gäller ren prestanda. Nyheterna jämfört med juni är väldigt få, men ska betonas.

Regeringen av OPPO Find X2 Pro, som fortsätter att vara den enda smarttelefonen i partiet som bryter igenom väggen med 600 000 punkter. Det är mycket troligt att den från och med nästa månad kommer att undermineras av den nya serien modeller utrustade med den nya Snapdragon 865+, så den kommer att behöva njuta av dessa sista rester av dominans. Resten av pallen är också oförändrad, med OnePlus 8 Pro och Redmi K30 Pro (känd av oss som POCO F2 Pro). Scrollar vi igenom de andra positionerna hittar vi andra smartphones Xiaomi och OnePlus, Samsung Galaxy S20 Ultra och S20+ som fortsätter att traska och, äntligen, den första MediaTek-smarttelefonen från urminnes tider: det är det iQOO Z1animerad av de lovande Mått 1000+vilket också kommer att driva den nyfödda Redmi K30 Ultra.

Perfekt oförändrad hela topp 10 dedikerade till Apple-enheter. Vid rodret hittar vi alltid de senaste generationerna av iPad Promedan den ligger kvar på femte plats – först bland smartphones iPhone 11 Pro Maxföljt av de andra medlemmarna i iPhone 11-familjen, ett par andra iPad-modeller och, i slutet av rankingen, den senaste iPhone SE 2020. Till och med rankingarna för augusti och september kommer att återge samma poäng, för att se nya chocker måste vi vänta på lanseringen av iPhone 12, planerad till oktober.

Väldigt lite att rapportera även i det vanligtvis livliga Android-mellansortimentet, ett tecken på att även smartphones vill ta en skön semester, på högsommaren. Podiet bildas återigen av Redmi K30 5G (motsvarighet till vår Xiaomi Mi 10 Lite 5G), Huawei Nova 7i (från oss P30 Lite) Och Redmi Note 8 Prosom fortsätter att behålla en topposition trots att den lanserades på marknaden för ett år sedan.

Vi hittar då Realme 6 Och Realme 6 Pro (märkligt nog i den ordningen), den vanliga mängden smartphones Xiaomi / Redmi och slutligen, för att slutföra topp 10, återkomsten av Samsung det med Galaxy A71åtminstone rädda ansiktet.

Relaterade artiklar

Back to top button