TOP Marvel-spel för iPhone och iPad –

Spiderman spel

En av de mytiska karaktärerna i Marvel är utan tvekan Spider-Man. På App Store kan du hitta flera spel som enbart fokuserar på denna karaktär, även om de inte är original från Marvel själv. Här är de bästa.

Fantastisk Spiderman Hero

Brottsbekämpning kontrollerar en superskurk som försöker imitera Spiderman … Spela som en heroisk legend med det här alternativet i App Store, där du gradvis kan släppa lös alla dina förmågor. Ju fler uppdrag du slutför, desto mer energi kommer du att ha för att bekämpa utomjordingarna som tar över hela planeten utan någon kontroll.

Det här spelet har 3D-grafik och charmiga och intuitiva kontroller. Om du verkligen letar efter ett actionspel är det här ett som kommer att övertyga dig, eftersom du kommer att ha olika kombinationer i handen som kommer att imponera visuellt. Uppdrag kommer alltid att bygga på att hjälpa polisen i alla de uppgifter som finns på olika gator.

Draknäve

I det här spelet styr du Dragon Fist, en superhjälte som liknar Spider-Man. Berättelsen är väldigt lik allt som berättas i spel av denna stil, eftersom du i teorin är här det enda sättet att föra hela mänskligheten framåt. Han har också en oskiljaktig följeslagare som t.ex Zoey som kommer att hjälpa honom i allt han behöver.

Superskurkar har alltid planer på att råna eller förstöra en stad. Det är därför du själv måste använda de förmågor du har för att glida genom byggnadernas väggar och nå konflikten. När som helst kan du äntligen släpp dina superkrafter att besegra dem alla på ett häpnadsväckande sätt.

Thor har också sitt tv-spel

Använd åskguden Thors fantastiska kraft för att besegra Ragnaroks föregångare i denna unika föreställning. Det är därför, om du är ett fan av denna hämnare med hans parti, är detta utan tvekan spelet som du bör prova på din iPhone eller iPad. Berättelsen berättar hur mörka magiska portaler dök upp i Yggdrasils nio världar och förvisade de vidriga varelserna av kaos och förstörelse över världarna.

Detta Ett beroendeframkallande gratisspel baserat på skandinaviska myter. I början av berättelsen kan du välja din hjälte. Möjliga alternativ är Thor, Freya eller Brunhilde, för att ha all nödvändig styrka för att attackera ondskans krafter. Många demoner, jättar eller monster kommer att dyka upp i världen, som kommer att mötas ansikte mot ansikte med sina mästare: Loke, Surt eller Fenrir.

Spel där alla hämnare samlas

Efter att ha bläddrat bland de olika alternativen i App Store som riktar sig till specifika hämnare, nedan visar vi dig de där de alla samlas för att genomföra olika äventyr.

Marvel Superhero Battle

I det här spelet förbereder du dig för att bekämpa dina favoritsuperhjältar och skurkar i de mest brutala striderna i universum. Bland karaktärerna kan du peka ut Spider-Man, Iron Man eller Wolverine. Du kan göra olika kombinationer för att äntligen få de mest episka striderna.

Bland de kombinationer som kan lyftas fram Iron Man vs. Captain America, Hulk vs. Wolverine, eller Spider-Man vs. Deadpool … Berättelsen handlar om en girig uråldrig i universum känd som Samlaren, som har utmanat dig att föra katastrofala strider mot hemska skurkar som den allsmäktige Thanos.

Marvel slagkraft

I det här spelet kommer du att slåss hand i hand med allierade och nemesis i ett visuellt imponerande och actionfyllt spel. Du kan spela gratis på dina bärbara enheter. Det visar historien Jorden är under attack och några superhjältar och superskurkar gick samman för att skydda honom. Det är därför ditt uppdrag blir att leda attacken och samla ihop den ultimata truppen av Marvel-karaktärer.

Det är därför, när du väl har börjat, måste du rekrytera ditt lag genom att välja bland alla tillgängliga karaktärer. Dina teammedlemmar är mycket viktiga, så du måste välja dem på det mest effektiva sättet. Detta kommer att innebära att med rätt kombination kan vissa kombinationer av drag utföras som snabbt förstör fiender.

Marvel framtida kamp

Förbered ett oöverträffat team och välj bland över 200 superhjältar och skurkar från Marvel Universe. Vi ställs inför ett spel som inte bara tillhör actiongenren, utan också rollspelet. Berättelsen avslöjar hur Nick Fury, chef för SHIELD, skickade ett meddelande från den framtida varningen om att konvergens förstör världen. Det är därför du måste förbereda dig för att skydda universum från denna händelse, som närmar sig på tidslinjen.

För att få det bästa laget kan du snabbt höja dina karaktärer, såväl som hela laget som helhet. Utöver detta kan du också ha olika anpassningsalternativ med olika uniformer tillgängliga. Detta utöver det faktum att du kan slå dig ihop med dina vänner för att övervinna utmaningarna som ligger framför dig.

Marvel Kingdom of Superheroes

Gå med i intensiva lagstrider för flera spelare och utmana dina Marvel-fighters i actionfyllda strider. Du bör komma ihåg att endast din strategi, såväl som dina förmågor, kommer att vara de som i slutändan kommer att leda dig till de legendariska leden. Det är därför vi står inför malströmmen av Marvels multiplayer-spel för alla mobila enheter.

Tänk på att var och en av karaktärerna har en mycket specifik funktion, och det är också vettigt. För att du ska förstå är Hulken och Super Soldier stridsvagnar, och Guerreros webb eller Iron Legionnaire levererar kraftfulla avståndsattacker. Black Panther och Thor orsakar förödande skada på nära håll.

Marvel pusseluppdrag

Det första superhjältespelet där du måste koppla ihop brickor. Tävla i en global community med över 20 miljoner spelare och se dina favorit Marvel-superhjältar komma till liv i detta RPG-spel. Berättelsen är baserad på SHIELD-agenter som inte kunde hantera en värdefull resurs som heter Iso-8, och superskurken Norman Osborne tog kontroll över byrån. Ditt uppdrag är att återställa balansen i detta universum.

Den har en intressant utvecklingsprocess där du kommer att få olika färdigheter för att kunna spela nya spel. Välj bland över 230 superhjältar och skurkar för att framgångsrikt slutföra ditt uppdrag. Tänk på att detta är ett spel som ständigt uppdateras.

Utvecklare: D3PA

Vad rekommenderar vi?

Som nämnts finns det många varianter av Marvel, både original och inspirerade av Marvel. Vi måste definitivt rekommendera Framtida strid spelet, eftersom det har ett ganska bra stridssystem. Du kommer att kunna se många karaktärer i den här sagan och anpassa upplevelsen du ska få när som helst. Detta är verkligen intressant eftersom spelet i slutändan kommer att passa dig och inte tvärtom.

En annan som du definitivt borde prova, även om det inte är ett Marvel-original, är Fantastisk Spiderman Hero … Han är inte Spider-Man i sig, men han har alla sina färdigheter och även samma stil när det kommer till kläder. Du kommer att kunna resa runt i staden och hjälpa polisen att upprätthålla världsfred hela tiden, vilket är målet som bör råda i din kämpaglöd. 3D-grafiken är bra.

Relaterade artiklar

Back to top button