tjänst för att skicka filer utan storleksbegränsning –

ySend, obegränsad fildelning

Vi har många tjänster till vårt förfogande som vi kan använda oss av lägga upp innehåll i molnet … Många plattformar erbjuder gratis lagring och utökas vanligtvis med prenumeration. För en privat användare kan de kostnadsfria alternativen vara mer än tillräckliga, medan mer avancerade användare eller företag kan behöva lägga till mer utrymme.

Faktum är att vi i de flesta fall kommer att ha en begränsning för fildelning. Om vi ​​vill skicka en mapp med stora filer till en vän eller familjemedlem begränsar vi oss till maxbeloppet. ySendit strävar efter att övervinna denna gräns. Detta är alternativet som lovar dela obegränsat antal filer

Fildelning på internet har blivit en del av vardagen för många användare. Distansarbete har ökat markant i spåren av covid-19-pandemin. Det innebär att vi hela tiden måste skicka dokument till andra arbetare. Vi kan enkelt dela mappar med dessa typer av tjänster.

YSend-funktioner

ySkicka har mycket intressanta funktioner för användare som skiljer den från andra liknande alternativ. Låt oss se vilka viktiga punkter vi bör nämna:

  • Låter dig dela ett obegränsat antal filer
  • Ingen registrering krävs
  • Enkelt webbgränssnitt
  • Ställ in en deadline för att radera filer
  • Så många filer vi vill

Hur man använder ySendit

Som vi nämnde, för att börja använda ySendit du behöver inte registrera dig inte heller installera något. Vi behöver bara gå in på deras Honest Sign-webbplats från vår enhet. Där hittar vi allt du behöver.

För att ladda upp en fil behöver vi bara dra och släppa den i rutan till höger. Vi kommer att se att meddelandet “ingen storleksbegränsning” visas. Vi kan lägga till vilken fil som helst av vilken storlek som helst. Senare kommer vi att ge Dela en fil … Dessutom kan vi skicka ett meddelande.

Vi kommer att se att den visar oss länken efter att filen har laddats ner korrekt. V tid nedladdningen beror på storleken och vår anslutning. Detta kan vara från några sekunder till flera minuter. Vi kan dela denna länk som genererade oss med vem vi vill och du kan enkelt ladda ner filen.

Kort sagt, ySendit är en mycket intressant onlinetjänst som vi kan ta hänsyn till för att dela stora filer med andra användare. Det är sant att den inte använder stark kryptering som andra plattformar, så vi rekommenderar det för filer som inte lagrar data och känslig personlig information.

Som vi har sett är den väldigt lätt att använda. Det är bara att dra och släppa en fil och vänta på att den ska laddas ner för att generera en länk som vi kan dela via e-post, sociala medier eller någon annan plattform. Vi lämnar dig en lista med molnlagringstjänster.

Relaterade artiklar

Back to top button