Titta på foto-unboxing av Mi5s och Mi5s Plus, och originalupplösningsproverna av Mi5s!

Note: We hope you enjoy reading this article: Titta på foto-unboxing av Mi5s och Mi5s Plus, och originalupplösningsproverna av Mi5s!

Vad tycker du om de nya Xiaomi Mi5s och Mi5s Plus? De två översta i Xiaomi-serien har utan tvekan olika pilar i sin båge, vilket gör dem lika men olika, även om du inte skulle säga det från förpackningen med ett utsökt “iphonesco”-utseende.

Annons för fingeravtrycksläsare ultraljud för Mi5s, placerad under den falska hemknappen (som förmodligen lämnades ifred för att inte förvirra användaren, men det är rent estetiskt eftersom det inte är en riktig knapp); “klassisk” läsare, på baksidan, för Mi5s Plus. Tryckkänslig skärmi en variant av Mi5s, “klassisk” skärm för mi5s Plus. Den senare får dock upp till 6 GB RAM och två bakre kameror, en sRGB och den andra monokrom, som fungerar unisont eller separat, för att ta bilder i bättre färger och djupare svartvitt.

Tro dock inte att den fotografiska uppmärksamheten har riktats mot Mi5s Plus, för även de vanliga Mi5:orna kan säga sitt i detta avseende.

Bilderna du hittar i det andra galleriet nedan är i själva verket alla a originalupplösning (vissa på 12 MP, andra på 8), oförändrad (EXIF ingår), och visa en nivå på detalj verkligen anmärkningsvärt. Handen är uppenbarligen en expertfotograf som gör skillnaden i allt annat, men lokalerna verkar väldigt bra och vi kommer säkert att undersöka dem i recensionen.

Det första galleriet är istället en unboxing foto av de två smartphones, som framhäver innehållet i paketet (kinesiska) och de eleganta borstade metallfinisherna (och inte) på Mi5s och Mi5s Plus. Vilken gillar du bäst och varför?

Relaterade artiklar

Back to top button