Titta bara på film på en smartphone-skärm: denna Moviphone har en integrerad projektor! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Titta bara på film på en smartphone-skärm: denna Moviphone har en integrerad projektor! (Foto)

På CES i Las Vegas är det inte svårt att hitta original och intressanta enheter: en av dessa är verkligen Moviphone producerad av det amerikanska företaget Wireless Mobi Solution, en smartphone som kommer att göra dig lycklig någon filmälskare!

Huvudfunktionen hos Moviphone-smarttelefonen är utan tvekan HD-projektor integrerad i kroppensom lovar att kunna projicera en bild på vilken vägg som helst 720p upplösning upp till storleken 100 “.

Även om detta inte är det första experimentet vi ser i den här riktningen (minns du Samsung Galaxy Beam som lanserades 2012?), så verkar denna Moviphone vid första anblicken verkligen kunna projicera en skarp bild (projektorn har en ljusstyrka på 50 lumen) samtidigt som en mycket liten storlek att inte misstänka, med en distraherad blick, närvaron av dess mest distinkta tillbehör.

För resten, den datablad smartphonen döljer inga speciella överraskningar: vi hittar en 5,5″ OLED-skärm med 1080p-upplösning, 1,5 GHz MediaTek åttakärnig processor, 16MP huvudkamera, 4 000 mAh batteri och 128 GB minneperfekt för att alltid ha med dig en lugnande filmkatalog.

Moviphone finns redan tillgänglig på den amerikanska marknaden kl pris på $599men det finns fortfarande inga nyheter angående en eventuell ankomst utanför USA:s gränser.

Relaterade artiklar

Back to top button