Tillräckligt med bilder på Samsung Galaxy S9 och S9+, låt oss börja: här är alla möjliga minnesminskningar vid lanseringen

Note: We hope you enjoy reading this article: Tillräckligt med bilder på Samsung Galaxy S9 och S9+, låt oss börja: här är alla möjliga minnesminskningar vid lanseringen

De design Sammantaget av den mycket efterlängtade Samsung Galaxy S9 och S9 + har nu läckt i alla såser, så mycket att det skulle vara avgjort riskabelt att anta att de definitiva estetiska linjerna kan skilja sig väsentligt, i presentationen. Så om du är trött på den oändliga följden av framställa och bilder alla lika med varandra, vi ger dig en god andedräkt av syre, som består av möjliga varianter av RAM och internminne med vilken den koreanska jättens nya flaggskeppssmarttelefoner kommer att lanseras.

Informationen kommer från en ospecificerad källa inuti Samsung, varför det på pappret kan vara tillförlitliga detaljer. Det är dock alltid bra att ta vissa rykten med en nypa salt, i brist på mer konkreta bekräftelser. Av det som har läckt ut framgår det Galaxy S9 kommer att vara modellen mindre utrustade av sortimentet, inte bara för enkel bakre kamera – S9 + är nästan säker på att den kommer att ha två.

Faktum är att den mer kompakta modellen kan komma bara med 4 GB RAMi två varianter av internminne, från 64 och 128 GB (förmodligen utbyggbart, enligt Samsungs tradition).

Galaxy S9+ istället borde den skryta bra 6 GB RAMassisterad av 64, 128 och till och med 256 GB internminne. Dessutom kan det till och med få ett v512 GB internminne (förmodligen bara för S9+), men avsett endast på vissa marknader – Det är ännu inte känt vilka.

Kort sagt verkar det som Samsung vill pressa framtida köpare att välja Galaxy S9 +som blir dyrare än den mer kompakta modellen – som hände förra året – men vad kommer att motivera prisskillnaden med exklusiva funktioner och specifikationer. Om allt detta bekräftas, dela Samsungs val att diversifiera utbudet av smarttelefoner i toppklass, tydligare, eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button