Tillhandahålls för Android kommer att få dig att lida: frånvaro från Play Store bekräftad och exklusiv Galaxy Note 9 i … 4 månader?

Note: We hope you enjoy reading this article: Tillhandahålls för Android kommer att få dig att lida: frånvaro från Play Store bekräftad och exklusiv Galaxy Note 9 i … 4 månader?

Det finns fortfarande dåliga nyheter för passionerade spelare Försedd, som inte skulle vänta med att prova det också på sin Android-smarttelefon. Eller utmärkta nyheter för dem som redan planerar att lägga vantarna på lanseringen av en flamboyant Samsung Galaxy Note 9. Fråga om åsikter.

Om du följer historien om Fornite för Android på våra sidor kommer du att känna till indiskretionen – nästan bekräftad av Bluestacks – om den initiala exklusiva Galaxy Note 9 på den efterlängtade titeln, resultatet av ett avtal mellan Epic Games och Samsung . Hittills har det dock talats om 30 dagar exklusiv, en icke försumbar men lätt uthärdlig tidsperiod. Men det kan ha varit en uppskattning för optimistisk.

Enligt de senaste ryktena kan exklusiviteten till och med bestå 120 dagar (kortfattat, 4 månader), vilket gör livet väldigt svårt för inbitna Fortnite-fans, men gör samtidigt köparna av den mycket dyra juvelen signerad Samsung glada. De som hoppades kunna kringgå restriktionerna genom att skaffa spelets apl, kunde vara lika besvikna: Epic Games har faktiskt definitivt bekräftat att spelet inte kommer till Play Butikmen det kommer bara att kunna laddas ner från den officiella webbplatsen, med all sannolikhet tillämpa en strikt kontroll av installationerna, med bibehållen exklusivitet.

Bakom detta beslut finns ekonomiska skäl, som ser Epic Games att avslå att reservera 30 % av intäkterna till Google, enligt reglerna för Play Butik. Hur det än kommer att gå, kommer Fortnite förr eller senare också att komma till alla andra Android-smartphones, eller snarare på de som kommer att uppfylla minimikravvilket kan vara följande:

  • OS: 64-bitars Android 5.0 Lollipop eller senare
  • Bagge: Minst 3 GB
  • GPU: Adreno 530 (integrerad i Snapdragon 820, Ed) eller senare, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 eller senare

Relaterade artiklar

Back to top button