Tillbehör och produkter för att förbättra dina Twitch-strömmar –

På jakt efter framgång

Oavsett hur många tillbehör du köper, om du inte är konsekvent, trevlig med dina tittare och håller en personlig stil, kommer du inte att kunna växa på webben, men vi kommer inte att förneka att du med hjälp av några andra tillbehör kan få lite framträdande plats över resten.

Av denna anledning ville vi samla några extremt användbara tillbehör så att du kan förbättra strömningsinställningarna , och sticker därmed ut lite mer bland de användare som också tävlar om en plats i de mest sedda sändningarna.

Logitech BRIO

Det första du behöver göra är att koppla av, och för det behöver du en kvalitetswebbkamera. Du kan också ansluta en spegellös kamera och få bästa möjliga bildkvalitet, men webbkameran blir mindre skrymmande och mer prisvärd.

Denna modell är förmodligen den bästa på marknaden då den har en maximal upplösning på 4K vid 30 bilder per sekund eller möjligheten att streama i 1080 med 60 bilder per sekund. Den erbjuder också autofokus, så att du lättare kan föra objekt på nära håll och återgå till ramen.

Ring Elgato Light

För att få bästa möjliga bildkvalitet på din webbkamera behöver du mycket ljus, så med tanken på att alltid ge bästa möjliga förhållanden finns det inget bättre än en ljusring som en elgato-ring. Denna ringlampa är utrustad med Osram LEDs som garanterar bästa flimmerfria prestanda och har även en trådlös anslutning så att du kan styra ljuset när som helst, även under livestreaming.

Turtle Beach Stealth 700 Generation 2

Dessa Turtle Beach-hörlurar är särskilt bekväma för längre användning. Gelkuddarna gör att de känns slitstarka och särskilt bekväma, så att du inte kommer att kunna stryka örat. Dessutom har den dubbla trådlösa anslutningar, så att du kan ansluta den till både din dator och din telefon samtidigt, och därmed inte missa något som händer i spelet medan du svarar på ett samtal.

Deck Elgato Stream

Om du vill göra dina liveframträdanden ännu mer professionella behöver du en kontroller med vilken du snabbt kan styra fönster och funktioner. För detta finns Stream Deck, en elgato-kontroller som, med ljusstarka LED-skärmar, låter dig skapa anpassade ikoner för att definiera funktioner och anrop till andra appar som du kan använda i dina liveframträdanden.

På så sätt kan du ändra stilen på fönstret, tända ringljuset, öppna appen, skicka en tweet eller avsluta sändningen och mycket mer. Ett oumbärligt verktyg för en multitasking-streamer.

HyperX Pulsefire stam

Om du undrar hur en mus ser ut i vårt utbud av streamingprodukter så är det för att du inte är bekant med HyperX:s Pulsefire Haste. Denna mus är en av de lättaste modellerna i världen då den bara väger 59 gram och du kommer inte märka den när du flyttar den. Dess lätthet kommer att hålla dig tyst när du streamar, och den blir också snabbare när du spelar spel och navigerar i menyer.

Fånga spelet Elgato 4K60 S +

Om du ska spela från konsolen och vill förbättra den visuella stilen på dina strömmar behöver du en inspelningsenhet som du kan använda för att fånga bilden från konsolen och redigera den på din PC. För att göra detta låter denna elgato-modell dig uppnå högsta möjliga upplösning, eftersom dess chip kan fånga innehåll i 4K-upplösning med en hastighet av 60 bilder per sekund.

Som om det inte vore nog har den en SD-kortläsare som du kan använda självständigt utan att behöva en PC, eftersom du kan spela in alla dina spel med en knapptryckning.

Fånga Seagate-spel

Och eftersom du kommer att spela in så många spel är det bäst att ha en säkerhetskopia av de bästa för framtida släpp. För det ändamålet rekommenderar vi att ha en extern hårddisk som kan lagra allt, och denna Seagate-modell är ganska intressant då den har en Halo-baserad design som kommer väl till pass.

Finns i 2TB och 4TB versioner, du har gott om utrymme för att lagra dina mest minnesvärda spel och till och med dina Battle Royale-segrar.

Elgato grön skärm

Och slutligen, det mest professionella elementet du kan installera i ditt rum är en färgskärm eller en grön skärm. På grund av storleken på de gardiner som vanligtvis används är det något obekvämt och opraktiskt att använda dem för de flesta installationer, men elgato har hittat en otroligt mångsidig lösning som hjälper mer än en.

Det är en roll-up färgskärm som är självlindande och hydrauliskt flammande, så att du kan förstöra och återmontera den som om det vore en bärbar projektionsduk. Det är oerhört användbart att ändra bakgrunden i alla dina trådar och behålla intimiteten i det som finns bakom dig.

Relaterade artiklar

Back to top button