Tillbehör för att skydda din Samsung Galaxy Watch Active från stötar –

Att skydda våra klockor är viktigt för att förlänga enhetens livslängd. Lyckligtvis kan vi idag hitta flera tillbehör som hjälper oss att skydda skärmen och fodralet på våra klockor för att undvika de typiska repor eller repor som orsakas av vissa stötar eller fall. I alla fall, om vi vid något tillfälle redan har slagit på klockan eller skärmen har blivit repad, är det viktigt att veta att det finns några produkter som vi behöver lätt polera titta på skärmen och försök att återställa den.

I följande lista kommer vi att visa dig några av de bästa tillbehören för att skydda vår Samsung Galaxy Active från skador, fodral, skärmskydd i härdat glas, skärmskydd och några produkter för att reparera polerade repor på skärmytan på våra smartklockor .

Skydda din Samsung Galaxy Watch Active med dessa tillbehör

Leishouer

Skärmskyddet till Galaxy Watch Active 40mm är tillverkat av mycket mjuk och tunn TPU. Skyddar skärmen och klockfodralet från alla typer av oavsiktliga stötar och repor. Detta fodral skyddar också din enhet från damm och smuts, och har precisionsutskärningar som är perfekta för att komma åt funktioner och gör det enkelt att ta bort eller sätta på remmen. Finns styckvis eller i förpackningar om flera, i detta fall 5 olika färger.

AFUNTA

Skyddsfodral eller skal till Samsung Galaxy Watch Active 40 mm som täcker alla kanter på fodralet och skärmen. Lätt att ta av och på, den ger maximalt skydd mot alla typer av stötar, fall, repor och smuts och är tillverkad av högkvalitativt mjukt silikon. Ger problemfri tillgång till knappar och pekfunktioner. Paket om fem.

Jvchengxi

Ramen och skärmskyddet för Galaxy Watch Active 40mm är gjorda av högkvalitativ flexibel TPU. Mycket tunn design för att inte lägga bulk till klockan, den passar perfekt och ger enkel åtkomst till knapparna. Den är mycket känslig för beröring, vilket gör att pekskärmen fungerar i full normalitet, och finns i nio olika nyanser eller färger så att vi kan välja den vi gillar bäst.

Fintie

En uppsättning med tre skärmskydd som är kompatibla med 40 mm Samsung Galaxy Watch Active. De är gjorda av höghållfast TPU för att inte skada klockans skärm om de råkar stöta eller tappa. Den skyddar skärmen och smartwatchboxen från alla fyra sidor tack vare sin mycket tunna design, så att den inte buktar eller tappar känslighet när du använder skärmen.

XIMU

Skärmskydd för Samsung Galaxy Watch Active. Skyddar din skärm från alla typer av stötar, repor och repor, fäster perfekt på din klockas skärm utan bubblor och med full känslighet för att inte tappa skärmprestanda. Tillverkad av högkvalitativt flexibelt material och hållbart.

UniqueMe

Ett paket med fem genomskinliga TPU-skärmskydd som skyddar din Samsung Galaxy Watch Actives skärm från typiska repor, stötar eller repor. Dessutom lämnar materialet inga fingeravtryck och förhindrar även fläckar och smuts på klockans skärm. Mycket enkel att installera, bubbelfri och med stor känslighet, vilket gör att pekskärmen kan användas normalt.

KUNG

En uppsättning av tre specialdesignade skärmskydd i härdat glas för att skydda Galaxy Watch Actives skärm. Den har hög hårdhet och motstånd för att skydda klockans skärm från stötar eller fall. Den är transparent och ger stor känslighet när man arbetar med klockskärmen. Lätt att applicera och med ett restfritt limsystem för en perfekt finish.

Miimall

Den här gången är det ett paket med 6 mjuka och flexibla TPU-skärmskydd. Lätt att sätta på, inga bubblor eller rester, och full transparens så att vi inte märker att vi har den på oss. Den är gjord av flexibel TPU och har militär hållbarhet så att den kan absorbera de flesta stötar utan att skada klockan.

PolyWatch

Om du har använt din klocka ett tag och det redan finns repor på skärmen kan vi försöka ta bort dem med en produkt som PolyWatch. Det är ett mycket effektivt diamantlack som tar bort små och medelstora repor från klockglaset. Således kan du enkelt reparera det själv hemma.

PolyWatch och mocka

Packa en polerpasta för att ta bort repor från våra urtavlor och en uppsättning med två mjuka trasor för att applicera PolyWatch. Så du kan applicera polerpastan på själva mockan och sedan rensa upp alla rester väl och polera skärmen på vår Samsung Galaxy Watch Active igen.