Tillbehör för att skydda din Huawei Watch GT från stötar och fall –

Till att börja med måste det sägas att skärmen på Huawei Watch GT är skyddad av Gorilla Glass, men det betyder inte att klockan någon gång ramlar av, vi tappar den mot hörnet av väggen, eller så faller den medan vi tar av den. För närvarande. Detta för att inte tala om risken att våra smarta klockor får en del skador när vi utför några uppgifter hemma eller i äventyrssporter som sätter dem i fara. större risk för skador.

I det här fallet är det bäst att skydda vår klocka. För att göra detta rekommenderar vi användning av vissa tillbehör, såsom härdat glas för skärmen, infattningsringar, lock eller skydd för hela klockfodralet, eller vissa rengörings- och reparationssatser. Härnäst ska vi visa ett urval tillbehör för att skydda Huawei Watch GT och har det därför alltid som första dagen.

Tillbehör för att skydda Huawei Watch GT

Fintie skyddsfodral

Ett paket med tre skyddsfodral designade för Huawei Watch GT 46mm i olika versioner. Högkvalitativt material för att skydda din klocka från repor, stötar och repor. Det skyddar skärmen och fodralet samtidigt som det lämnar ett gap för att hålla knapparna fullt fungerande. Den har en tunn och lätt design för att öka volymen på klockan och för att hålla skärmen från att tappa beröringskänslighet.

CAVN-skydd

Ett paket med två skärmskydd och ett Huawei klockfodral tillverkat av högkvalitativt TPU-material, vilket säkerställer att våra klockor är skyddade från alla typer av stötar och repor. Utmärkt inställning för att inte störa pekfunktionen på skärmen och mer känslig för beröring. Den ger åtkomst till knapparna och ger större stabilitet trots sin tunnhet. Om vi ​​ska ha klockan i vatten rekommenderas att ta av den.

Ringke bezel

En ring för att skydda ramen på skärmen på vår Huawei Watch GT, eftersom detta är det område där det är mest sannolikt att stötar uppstår. Det är en högkvalitativ ring i rostfritt stål limmad på skärmens ram, som förutom skydd ger våra smartklockor ytterligare en aspekt. Designad för versionen med 46 mm diameter.

Ringke bezel

En ring i rostfritt stål av hög kvalitet som skyddar den keramiska ramen på Huawei Watch GT. Den skyddar effektivt mot alla typer av stötar i detta område. Det är mycket lätt att sätta på och har ett starkt lim redan applicerat på det, vilket gör det hållbart. Den väger endast 15 gram och är designad för 46 mm-modellen.

CAVN skyddsfilm

Inkluderar fyra skärmskydd i härdat glas som du kan bära på din Huawei Watch GT-skärm. Varje kommer med en rengöringsdyna så att vi kan förbereda skärmytan innan vi klistrar på den. Motståndskraftig mot alla slags repor och stötar, men med hög beröringskänslighet, så att skärmens touchfunktion inte försämras.

KIMILAR skärmskydd

Tre skärmskydd i härdat glas ingår för att skydda skärmen på Huawei Watch GT och andra kompatibla smartklockor från stötar och repor. Anti-fingeravtryck, bubbelfri och mycket hållbar. Den är väldigt tunn och har hög beröringskänslighet, så den stör inte skärmens funktion.

Polskt glas

Denna produkt är en ceriumoxidförening som gör att vi kan polera skärmen på vår Huawei Watch GT vid repor eller repor på ytan. Den kan enkelt fixa alla typer av fläckar, repor och ytrepor, vattenavlagringar och annan smuts på skärmen.

Glaslack 100 ml

100 ml flaska för att polera och reparera eventuella repor eller ytliga repor på skärmen på vår smartwatch. Ceriumoxidkomposition bör appliceras försiktigt på urtavlan och poleras för att ta bort alla defekter och envisa fläckar.

Rengöringssats DURAGADGET

Komplett rengöringskit för alla typer av enheter som smartklockor, surfplattor, smartphones etc. Innehåller 100ml rengöringsspray, mikrofiberhandduk eller trasa och borste. Rengöringen avdunstar snabbt och är speciellt framtagen för att ta bort alla typer av fläckar. Handduken är gjord av högkvalitativ mikrofiber för en perfekt finish, och borsten är perfekt för att ta bort smuts från de trångaste hörnen.

Rengöringsset SMARDY

Detta är ett komplett rengöringskit designat för att hålla våra telefoner, surfplattor, kameror, klockor etc. i toppskick. Den består av en mikrofiberduk med en neoprenpåse, en biobaserad atomizer, en luftrenare eller blåsare och antistatiska handskar.

Relaterade artiklar

Back to top button