Tillbaka för att prata om Galaxy X: vikbar display endast för 2/3 och presentation på MWC 2019?

Note: We hope you enjoy reading this article: Tillbaka för att prata om Galaxy X: vikbar display endast för 2/3 och presentation på MWC 2019?

Vi har pratat om det ett tag nu och det har blivit en riktig chimär sedan en tid tillbaka, vi hänvisar till Galaxy X, Samsungs svårfångade hopfällbara smartphone. Det var faktiskt några månader sedan vi hörde talas om det, men idag nya poster de började cirkulera från Korea. Enligt vad som rapporterats av SamMobile bör produktionen starta på experimentbasis under sommaren för att komma fram till officiell presentation vid nästa Mobile World Congress.

Detaljerna, helt inofficiella med tanke på den totala frånvaron av några nyheter från företaget, rapporterar att, även om vikmekanismen har ännu inte definierats, bara två tredjedelar av skärmen kunde vara “vikbar”. Därför en tredjedel skulle förbli avslöjad för att visa information som tid, batteristatus, aviseringar, etc. och låter dig ta ett samtal utan att behöva rulla ut smarttelefonen.

Mer i detalj talar vi om en 7″ OLED-skärm som, när de senaste tekniska svårigheterna har lösts, bör tillverkas i en miljon enheter av fabriker i Sydkorea före årets slut.

Uppriktigt sagt, vi kommer att tro det när vi ser det med våra egna ögon. Med tanke på prejudikat och teknikens tillstånd som, hur fantastiskt det än kan vara, fortfarande verkar för oss inte så nära att komma till marknaden, Galaxy X kan förbli en chimär under lång tid framöver. Men om det tvärtom verkligen var som rapporterats, så kommer vi säkert att veta mer under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button