Tillägg för att få ut det mesta av YouTube i Firefox –

Av dessa program är sanningen att vi kan utföra en mängd olika uppgifter och jobb, både professionella och inhemska. Så, som de flesta av er vet, härifrån kan vi spela, arbeta, dela innehåll, läsa nyheter, prata med andra, göra videokonferenser , eller visa foton och videor.

Tja, i samma linje vill vi fokusera på exakt detta sista sätt att arbeta, uppspelningen av videoinnehåll. Detta är ett driftsätt som inte har slutat växa under åren. Bland huvudorsakerna till allt detta hittar vi föreningar som vi kan använda idag, tillgängliga program eller Tjänster som erbjuds av vissa onlineplattformar.

I själva verket är detta fallet onlinevideoströmningstjänst tillhör Google vi menar YouTube. Det kan anses att denna plattform under en tid, flera år, har varit en av de ledande inom streaming-sektorn. Här kan vi hitta miljontals videor att titta på, innehåll som växer för varje minut. Vi kan komma åt allt detta gratis via hans webbplats eller från applikationer som vi kan ladda ner.

YouTube blir bättre tack vare Googles arbete

Det är sant att sökjätten har gjort ett bra jobb med att förbättra denna plattform över tid. Allt detta görs för att göra det lättare för de flesta användare att använda det både för att spela och för att ladda ner nytt innehåll. Men, som fallet är med så många program och plattformar, vill många användare ta det ett steg längre. Det är alltså här utvidgning för webbläsare. Därför kommer vi i det här fallet att fokusera på en av de mest populära, Firefox

Och vi nämner Firefox-tillägg eftersom dessa element i allmänhet hjälper oss att förbättra funktionaliteten hos dessa program. Således, med Firefox-tilläggen vi diskuterar, kan du lägga till ett antal funktioner och funktioner som inte är tillgängliga som standard. Hur kan det vara annorlunda, detta påverkar också den populära videostreamingportalen YouTube. På så sätt, snabbt och enkelt, kommer vi att ha möjlighet att lägga till andra funktioner eller användningssätt till streamingsidan vi pratar om. När vi väl vet det, nedan kommer vi att prata om en rad element av denna typ, vilket säkert kommer att vara mycket användbart. Detta är vad som gäller för båda specifika Youtube användare och de som inte är åtskilda från webbtjänsten.

De bästa Firefox-tilläggen för YouTube

Booster för YouTube

Här hittar vi ett av de mest kraftfulla och välkända erbjudandena av denna typ. Detta beror till stor del på den omfattande funktionalitet den ger oss i detta avseende. Så när vi väl installerat i Firefox har vi en ny volymkontroll och uppspelningshastighet, allt med ett mushjul. Annonser i videor tas också bort och vi kan lägga till kanaler till vitlistan utan att ta bort dessa annonser. Vi har också möjlighet att ta bort kommentarer eller spela upp automatiskt 4K video. I sin tur kan vi titta på en serie videor i En slinga eller använd en spelare större än den vi hittar som standard.

Utvecklare: Maxime RF

YouTube Audio

Det här är en bra lösning för att hjälpa oss att inaktivera videor med ett klick. Därmed sparar vi bandbredd och utrustningsbatteri i händelse av att vi bara vill lyssna på ljud. YouTube-video … Därför, om vi är musikälskare och lämnar YouTube i bakgrunden, är detta ett bra alternativ.

Utvecklare: Animesh Kundu

Högupplöst YouTube

Detta är en annan förlängning för Firefox webbläsare vilket gör att vi automatiskt kan spela upp alla YouTube-videor med högsta möjliga upplösning. Därför behöver vi bara specificera vilken upplösning vi föredrar upp till 4K och innehållet kommer att spelas med samma om möjligt. Å andra sidan kan vi även justera volymen, stänga av automatiskt eller stoppa uppspelningen. Vi har också möjlighet att ställa in en önskad volymnivå för alla videor.

Utvecklare: Baris Derin

AdBlocker för YouTube

Som du kan föreställa dig, efter att ha läst namnet på detta tillägg, kommer det att hjälpa oss med annonsering på YouTube-video … I synnerhet är det bara AdBlocker för YouTube som ansvarar för att ta bort alla annonser som är så irriterande på plattformen då och då. Samtidigt försöker vi se till att vi tar bort annonser från video- , förutom att innehållet vi är intresserade av laddas snabbare.

Utvecklare: AdblockLite

Easy Youtube Video Downloader Express

För att förbättra upplevelsen av den populära videoströmningsportalen kan vi också använda detta andra erbjudande. Det kommer att vara mycket användbart för oss när du laddar ner videor från YouTube och i högsta möjliga upplösning. Faktum är att den stöder upp till 1080p upplösning och 256Kbps för nedladdning av ljud i MP3 formatera. Dessutom kan vi göra allt detta på det enklaste och snabbaste sättet, utan att installera något annat på utrustningen. Allt vi kommenterar får vi pressen knapp

Utvecklare: Dishita

Youtube nedladdare

Liksom i det föregående fallet hittar vi i det här fallet en till förlängning för YouTube, vars huvudsakliga syfte är att underlätta inläsningen av innehåll. Således har vi en användbar Lägg till för Firefox, som låter dig ladda ner videor genom att helt enkelt öppna den från din webbläsare. Sedan behöver vi bara klicka på en knapp och välja det videoformat som vi föredrar att ladda ner.

Utvecklare: al3k_popov

YouTube Flash Player

Nu försvinner Flash helt från våra liv, kanske den här tillägget kommer att intressera dig. Och det är vad det gör att vi kan titta på YouTube-videor med Flash Player istället för HTML5-spelare. Detta kommer att vara användbart för dem som vill hålla sig till den gamla standarden eftersom de tror att den förbrukar mindre Resurser , Till exempel.

Utvecklare: Maxime RF

Youtube mp3

Å andra sidan hittar vi en annan förlängning som också kommer att glädja musikälskare i allmänhet. Vi säger detta eftersom detta Firefox-tillägg tillåter oss att skapa en fil i MP3-format från videon på skärmen. Dessutom är allt enkelt – tryck bara på en knapp på själva förlängningen.

Utvecklare: Addon-utvecklare

Relaterade artiklar

Back to top button