Till och med Zack har tagit isär Huawei P20 Pro: men är dessa välsignade kameror stabiliserade eller inte? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Till och med Zack har tagit isär Huawei P20 Pro: men är dessa välsignade kameror stabiliserade eller inte? (video)

Några dagar efter marknadslanseringen – och publiceringen av vår recension – hade Huawei P20 Pro varit tog bort från jag fixar det, för att, som vanligt, utvärdera graden av reparerbarhet, om någon ny MacGyver vill riskera en gör-det-själv-intervention. Mer än en månad senare också Zack (JerryRigAllt) ville prova sin hand, men ställde en fråga som verkade stängd vid det här laget: de tre bakre kamerorna på P20 Pro är allt optiskt stabiliserat, eller inte?

Faktum är att Huawei hävdar att endast 8 megapixel telefotokameran faktiskt är optiskt stabiliserad, givet frågade från riva ner från jag fixar detenligt vilken alla tre skulle integrera en OIS, även om ingen hittills hade förklarat varför den kinesiska tillverkaren hade varit tyst om en så lovvärd detalj. Tja, Zacks åsikt verkar håller med Huawei: 8 megapixelkameran är otvetydigt stabiliserad, medan lutningsrörelsen hos de andra två – faktiskt mindre accentuerad än den första – skulle vara hänförlig till autofokusmekanismen.

Huruvida så är fallet eller inte kommer vi förmodligen aldrig att ha absolut säkerhet förrän Huawei uttrycker sig igen, men det är intressant att titta på resten också: i fallet med batteri och displayZack kunde bara bekräfta det som redan har beskrivits av jag fixar deteller den svårighet att ersätta båda utan att orsaka skada, på grund av tveksamt tillverkarens designval. Men njut nu video- publicerad av Zack, som vi lämnar dig nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button