Till och med Nubia tänker på sin spelsmartphone: det kan vara den nya Z18 och göra din bärbara dator avundsjuk

Note: We hope you enjoy reading this article: Till och med Nubia tänker på sin spelsmartphone: det kan vara den nya Z18 och göra din bärbara dator avundsjuk

Med utgivningen av Razer telefoni november förra året, skisserades en ny variant av enheter, den gaming smartphone. En kategori av smartphones särskilt (för vissa överdrivet) utrustade ur hårdvarusynpunkt. Målet är att prestera som bäst under förhållanden med störst stress, som när man använder särskilt högpresterande och “hungriga” prestationsspel.

Tja, kanske till och med Nubia, den välkända kinesiska smartphonetillverkaren, kommer att följa i Razers fotspår mot att utveckla sin egen spelsmartphone. Nyheten kommer direkt från dess vd Ni Feisom under en händelse av mobilspel i Kina sa han att företaget planerar att utveckla en smartphone i Razer-stil. Till stöd för detta dök ett mycket vältaligt inlägg upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo. I synnerhet på en av bilderna som bifogas inlägget kan du se en mystisk smartphone där du spelar “King of Glory”, ett spel som inte kommer att säga dig mycket med det här namnet, men som du förmodligen kommer att känna som Arena of Valor.

Smartphonen vi ser på bilden är gränslös, mycket lik Nubia Z17S och det ryktas att det kan vara den framtida spel Z18 som Ni Fei föreslagit. Ryktena talar om en hårdvara som är fullt kapabel att hantera även de mest krävande spelen: Snapdragon 845 och åtminstone 8 GB RAM. Och vem vet om, för att fortsätta följa Razers filosofi, en skärm med en uppdateringsfrekvens som är högre än marknadsstandarderna inte kommer att antas, för att bättre kunna njuta av spelupplevelsen, även visuellt.

Det finns inga nyheter om det hypotetiska pris och tillgänglighet, Vad tycker du om det? Och framför allt, är det vettigt att “pumpa upp” hårdvaran (och priset förmodligen) så mycket med tanke på att vi fortfarande pratar om en smartphone?

Relaterade artiklar

Back to top button