Till och med FCC bekräftar att Samsung Galaxy Note 9 kommer en månad tidigare än väntat (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Till och med FCC bekräftar att Samsung Galaxy Note 9 kommer en månad tidigare än väntat (bild)

Det har pratats mycket om möjligheten att nästa Samsung-smarttelefon från Note-serien kan avtäckas redan i början av augusti. Som ytterligare bekräftelse på att lanseringen verkligen skulle kunna ske i förväg än vad som hittills setts, kommer FCC-certifieringen idag, eller hur en månad tidigare än Galaxy Note 8 förra året.

Den certifierade enheten bär verkligen inte namnet “Galaxy Note 9”, utan initialerna SMN960F. Eftersom Galaxy Note 7 identifierades som SM-N930 och Galaxy Note 8 som SM-N950, verkar det inte finnas utrymme för mycket tvivel. Det sista “F” indikerar istället en variant som troligen är designad för europeiska marknader.

För övrigt rapporterar FCC i huvudsak fdriftskrav för de olika kommunikationsprotokollen GSM, UMTS, LTE, WLAN, Bluetooth, NFC och MST bland annat. Alla kända akronymer förekommer vanligtvis i denna typ av certifiering. Om du undrar vad förkortningen “MST” representerar, vet att det står för “Magnetic secure transmission” en teknik som används av Samsung Pay.

Relaterade artiklar

Back to top button