Till och med Essential Phone har sin första emulator: det är en Nubia-smartphone, avtäckt av dessa första bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Till och med Essential Phone har sin första emulator: det är en Nubia-smartphone, avtäckt av dessa första bilder

Även om allmänheten i huvudsak har ignorerat honom, Viktig telefon kunde samla flera samtycker bland kritikerna (inklusive oss, gå och se vår recension) för dess originella och slagkraftiga design. Dessutom är det också känt att ha på något sätt förväntat Apples övergång till sin iPhone X, först introducerade en Föra in inuti den nästan ramlösa skärmen, för att rymma Fram kamera. Denna gimmick måste ha gillat toppen av Nubia, att döma av dem bilder läckt.

En mystisk smartphone märkt Nubia är verkligen läckt från en kinesiska patentverketmed bara en funktion som omedelbart fångar ögat: närvaron av en liten paus av den halvcirkelformade displayen längst upp, där den främre kameran är inrymd. Vem vet om Essential och Andy Rubin blir glada.

För övrigt har den här smarttelefonen väldigt lite annat av intresse att visa, förutom den trevliga idén att inkludera fingeravtrycksläsare inuti brevet till stiliserad, av Nubia-logotypen.

De två bakre kameror är nu definierbara en standard, med touch av röda rör, typisk för modellerna av det kinesiska märket. Inget annat är känt om den här enheten heller om den någonsin kommer att se ljuset. Endast tiden kommer att kunna avslöja det för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button