TikTok skulle återigen öka längden på sina videor till 5 minuter

För en tid sedan berättade vi att det sociala nätverket ringde Tick ​​tack hade förlängt varaktigheten för sina videor till 3 minuter för alla sina användare över hela världen. Det verkar dock som att gränsen snart kan förlängas igen.

Som rapporterats av Twitter -användaren, Matt navara, TikTok -videor kommer att börja ha en maximal varaktighet på 5 minuter. Och det är inte ett rykte, han fick själv ett meddelande från det sociala nätverket som informerade honom om att han nu kunde skapa innehåll i upp till 5 minuter.

Men det är inte allt, kära läsare, eftersom det också har rapporterats om användare som har fått en gräns på upp till 10 minuters innehåll. Om det senare visar sig vara sant är det helt klart att TikToks planer på att gå in tävla även med YouTube.

Enligt en Nikkei -rapport har det sociala nätverket TikTok nyligen blivit den mest nedladdade applikationen i världen, och det sägs till och med att det redan har överträffat Facebook, Instagram och WhatsApp, så det skulle inte vara konstigt att tänka att de nu vill tävla med den. videogiganten vi känner till som YouTube.

För närvarande är det inte känt om TikTok kommer att tillämpa varaktigheten på 5 minuter eller 10 minuter på alla användare under de kommande veckorna, eftersom företaget inte har bekräftat något än.

Via PhoneArena

Relaterade artiklar

Back to top button