TikTok säljer sitt artificiella intelligenssystem för andra företag att använda –

Det finns många människor som började lägga upp videor på detta sociala nätverk och blev stjärnor tack vare sin uppfinningsrikedom och sitt hårda arbete. Dessutom gradvis applikationen till nya funktioner såsom som filter, effekter eller längre videolängder för att locka nya användare och till och med behålla de som redan är det.

Denna plattform, tidigare känd som Musical.ly, har utvecklats till att bli en intressant plats att god tid, oavsett om det är att observera de senaste trenderna, de mest populära eller olika problem som är kända vid den tiden.

Så här fungerar TikTok AI

TikTok har algoritm som ständigt visar oss videor enligt vår smak, även om det är sant att så snart vi registrerar oss, ställer applikationen oss några allmänna frågor riktade till vår smak för att ge oss en profil av videor som användaren gillar enligt hans smak . …

Men denna algoritm bygger på Artificiell intelligens Systemet kommer inte längre att vara unikt för TikTok eftersom det är till försäljning. ByteDance har släppts flera tekniska komplex som plattformen använder, inklusive antalet uppmaningar.

Andra alternativ till försäljning är filter som kan användas för att spela in videor och foton, eller transkriptioner som appen gör på egen hand.

Företaget, med huvudkontor i Asien, öppnade i juni förra året och letar efter potentiella kunder i USA för att sälja denna teknik , och redan hittat dem, till exempel modeföretag, nätbutiker eller reseportaler.

Andra företag kommer att kopiera denna teknik

Det här företagets strategi kan vara att minska prestigen hos TikTok och få andra teknikföretag att ta över. komplett eftersom andra företag också säljer teknik till andra företag.

Tick ​​tack

Det ryktas också att hela infrastrukturen kring TikTok skulle hamna i en dålig ekonomisk situation och därför var tvungen att sälja sin teknik för att stanna. ekonomiskt levande.

Därför är den artificiella intelligensteknologi som TikTok använder för att visa alla sina användares förslag baserat på deras smak. kan kopieras andra. Det är dock praktiskt taget ett faktum att TikTok kommer att fortsätta att vara den ledande appen inom denna typ av innehåll.

Relaterade artiklar

Back to top button