Thuraya presenterar X5-Touch: den första satellitsmarttelefonen med Android (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Thuraya presenterar X5-Touch: den första satellitsmarttelefonen med Android (foto)

Thuraya Telecommunications Company presenterade sin första smartphone stöd för telekommunikationsnät är integrerat satellit. Kallas X5-Touch och enligt Thuraya själv riktar den sig framför allt till människor som rör sig mycket i geografiska områden lite serverad från telenät markbundna.

Thurayas smartphone integrerar en 5.2 tum Full HD skyddad med Gorilla Glass, certifiering IP67moduler för Blåtand, Wifi Och NFC, dubbel SIM-kortplats och lyckas med att passera från satellitnätet till GSM-nätet, och vice versa, beroende på behoven. Den exakta batterikapaciteten och fotografisk information anges inte. X5-Touch har också en SOS-knapp avsedd för nödsituationer.

Vi hittar inte exakt information ens om operativsystemet installerat på den nya enheten som presenterades i Dubai, det är det verkligen Android. Slutligen, Thuraya det kom inte ur balans inte ens om priset och lanseringsdatumet på marknaden, så vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi har mer information.

Relaterade artiklar

Back to top button