The Witcher, Lupin & More –

Publikdata: Netflix största hemlighet

Innan du kommer till listan över avsnitt bör du veta att varken Netflix eller andra plattformar gör det enkelt att ta reda på den verkliga informationen om publiken för deras innehåll.

Ingen av dem brukar publicera denna data, och om de kommenterar någon av dem officiellt gör de det enligt sina egna mätkriterier.

När det gäller Red N-plattformen, fram till relativt nyligen, bestämde de sina antal baserat på de användare vars besök var minst 70 % av innehållet … Med andra ord, alla som slutat titta på ett tv-program eller en film innan dess omfattades inte av deras analys.

Uppenbarligen gjorde detta att deras antal inte var lika stort som för andra plattformar, och de bestämde sig för att ändra “mätsystemet”. För närvarande alla som konsumerar minst 2 minuter av tv-serier eller film räknas som “en användare” för nummer detta.

Ett rekordsättande 62 miljoner hushåll valde att titta på The Queen’s Gambit under de första 28 dagarna, vilket gör det till Netflix största begränsade serie med manus hittills. https://t.co/TVC3p4i5Bv

Å andra sidan, när det kommer till att publicera denna värdefulla publikdata, gör Netflix vanligtvis det genom sina officiella Twitter-profiler. Efter dessa publikationer har plattformar som t.ex Vad finns på Netflix är utformade för att samla in data som streamingtjänsten släpper. När informationen är hämtad, de uppdatera dina annonser erbjuder den senaste officiella rapporten från det stora röda N.

Den mest sedda originalserien på Netflix någonsin

Genom plattformar som den som nämnts kan vi visa dig vilka originalserier från Netflix som är mest framgångsrika med användare över hela världen. Gör en fin skål med popcorn för det finns timmar av nöje framför dig.

15. Kärlek är blind

Den här serien, organiserad av Nick och Vanessa Lashi, är ett socialt experiment i verklighetsstil där ensamstående människor söker sann kärlek.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 11 från 48 till 84 minuter.
 • “Kärleken är blind” har nått 30 miljoner Visningar.

14. Hur man uppfostrar en superhjälte

I How to Raise a Superhero får vi veta om den dramatiska historien om vad Nicole måste leva, en före detta dansare som kommer att behöva uppfostra sin son Dion ensam efter sin makes märkliga död. Ett stadsbyte, en ny skola för hans son och ett nytt jobb för att få saker att gå framåt. Men som om det inte vore nog måste du söka en sjukförsäkring som täcker ditt barns astma och orsakerna till att han plötsligt har övernaturliga förmågor.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 9 från 38 till 50 minuter.
 • How to Raise a Superhero har nått 32 miljoner Visningar.

13. Golv – lava

En annan av de mest framgångsrika Netflix-serierna är en tävling uppkallad efter ett fenomen som slog oss för några år sedan: “Golv är lava.” Lag kommer att behöva gå igenom rum med en rad hinder för att försöka ta sig till nästa dörr. Och allt detta utan att röra golvet i rummet, för kom ihåg, det här är “lava”.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 10 från 25 till 37 minuter.
 • “Jorden – lava” har nått 37 miljoner besök.

12. Kosmisk kraft

Rymdstyrkor Serien utforskar hur en flygvapenpilots dröm skulle kunna bli fullbordad, vilket leder honom till ledningen för den nybildade sjätte grenen av USA:s militär: rymdstyrkan.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 10 från 27 till 36 minuter.
 • “Cosmic Force” har nått 40 miljoner Visningar.

11. Jag har aldrig

Devi är en indisk amerikansk tonåring. En flitig tjej som har stora problem med att hitta vänner, alla är skyldiga till hennes heta humör och vilja att bli bättre. Men efter ett dåligt år i skolan förra året är det enda målet i år att hitta en bra kille, och han behöver inte vara smart.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 10 från 22 till 30 minuter.
 • “Jag har aldrig” nått 40 miljoner Visningar.

10. Leker med elden

En grupp brandmän kommer till hjälp för tre bröder som är i fara till följd av en brand i skogen. Efter att ha blivit räddade och inte kunnat hitta sina föräldrar inser de att de står inför sitt livs svåraste uppdrag: att ta hand om två helt vilda och oförutsägbara flickor och en pojke.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 9 från 36 till 43 minuter.
 • “Playing with Fire” har nått 51 miljoner Visningar.

9.du

Om du har letat efter en livslång kärleksserie kanske du är för modern för dig. Joe Goldberg är en bokhandlare med en allvarlig besatthet av kvinnorna han gillar. I en bokhandel träffar han en tjej som vill bli författare, och som väntat missar hon inte ett tillfälle att analysera alla sina steg över Internet, eller ens utlösa möten som hon anser vara tillfälliga. Joes kärlek till en tjej är så stark och djup att han bokstavligen kan döda för henne.

 • Årstider : två säsonger med totalt Avsnitt 20 från 42 till 50 minuter.
 • “Du har nått 54 miljoner Visningar.

8. Queen’s Gambit.

En av de senaste Netflix-skapelserna som blivit en riktig succé heter The Woman’s Gambit. Allt kretsar kring Beth Harmon, en 8-årig flicka som, föräldralös, upptäcker att hon har en oöverträffad gåva för schack. När han växer upp kommer han att förbättra detta brädspel som han så småningom kommer att leva efter medan han kämpar mot sitt beroende av alkohol och droger.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 7 från 46 till 67 minuter.
 • “Womens Gambit” har nått 62 miljoner Visningar.

7. Bridgertons

Den här serien berättar ur en feministisk synvinkel kärlekshistorien om en regentskap i Storbritannien. Daphne Bridgerton är den äldsta dottern i en inflytelserik familj som inte vill följa i deras fotspår. I den här historien förändras allt när en dagbok full av skandaler om det höga samhället publiceras, skriven av den mystiska Lady Whistledown, som försöker rama in Daphne.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 8 från 57 till 72 minuter.
 • The Bridgertons har nått 63 miljoner Visningar.

6. Tigrarnas kung

Joe Schreibfogel är känd över hela världen som Joe Exotic eller, som han föredrar att kallas, Tiger King. En ganska excentrisk kille, full av piercingar, tatueringar och en ganska märklig karisma, som drar till sig uppmärksamhet med sin besatthet av vilda djur som tigrar, lejon, pantrar, etc. Han förvarar dem i sin privata djurpark i Winnwood.

Seriens historia förändras när en aktivist hotar att riva sin strandbar genom att utnyttja djur. Till slut arresteras Joe anklagad för försök att mörda flickan.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 8 från 40 till 48 minuter.
 • “King of the Tigers” har nått 64 miljoner Visningar.

5. Konstigare saker

Vem vet inte de konstigaste sakerna i serien för tillfället. En detektivserie där konstiga saker händer, inklusive ett barns försvinnande. Detta försvinnande börjar avslöja alla dessa konstiga händelser och experiment designade av regeringen för att lära sig övernaturliga krafter och kuva dem.

 • Årstider : tre säsonger med totalt Avsnitt 23 från 42 till 77 minuter.
 • Stranger Things har nått 64 miljoner Visningar.

4. Pappershus

Vem kunde tro att någon skulle försöka råna en av de säkraste byggnaderna i hela Spanien: Casa de Moneda y Timbre. Tja, en grupp människor med namn på städer, tillsammans med en professor, en intellektuell som har förberett det perfekta rånet i flera år, blev huvudpersonerna i denna berättelse som revolutionerade världen. Vad kan gå fel? Tja, trots din noggranna planering gick många av detaljerna inte som förväntat.

 • Årstider : fyra säsonger med totalt Avsnitt 31 från 41 till 80 minuter.
 • La casa de papel har nått 65 miljoner besök.

3. Lupin

En annan av de senaste Netflix-succéerna är Lupin, inspirerad av den fiktiva karaktären Arsene Lupin, en berömd tjuv från fransk kultur. När Assan Diop upptäcker att hans fars död inte hände som han trodde kommer han in i ett nätverk av kriminella som kommer att tvinga honom att ägna sig åt sin stora passion: stöld.

Historien berättar om Assan Diop, en man som växte upp med att prata om denna berömda litterära tjuv. När han upptäcker att hans fars död går utöver vad han trodde på, hamnar han i ett nätverk av kriminella som tvingar honom att ägna sig åt sin stora passion: stöld.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 5 från 42 till 52 minuter.
 • Lupin har nått 70 miljoner Visningar.

2. Krona

Kronan är en av de tre mest sedda publikationerna på Big Red N-plattformen. En biografisk redogörelse för livet för drottning Elizabeth II av England och hennes regeringstid. En rundtur i alla viktiga ögonblick i hans liv, inklusive efterkrigstidens komplikationer.

 • Årstider : fyra säsonger med totalt Avsnitt 40 från 47 till 61 minuter.
 • Kronan har nått 73 miljoner Visningar.

1. The Witcher

Den mest populära TV-serien på denna plattform för tillfället är The Witcher, en anpassning av en litterär saga skapad av Andrzej Sapkowski. Denna berättelse utspelar sig i en mörk värld bebodd av fantastiska varelser som är typiska för europeisk mytologi. Geralt av Rivia är en trollkarl som jagar dessa djur i utbyte mot några mynt. Hans liv kommer att förändras totalt när han möter en mäktig trollkarl och en ung prinsessa som döljer en hemlighet som inte bör avslöjas.

 • Årstider : en säsong sedan Avsnitt 8 från 47 till 67 minuter.
 • The Witcher har nått 76 miljoner Visningar.