“The last will be the first”, eller det är åtminstone vad HTC hoppas genom att tillkännage presentationen av sin topp i sortimentet

Note: We hope you enjoy reading this article: “The last will be the first”, eller det är åtminstone vad HTC hoppas genom att tillkännage presentationen av sin topp i sortimentet

HTC har reserverat sin plats på sista raden för lanseringen av U12+ (vi påminner om att det inte ska finnas några U12 även om vi inte har fått någon officiell bekräftelse än). Toppen av sortimentet av det taiwanesiska företaget kommer faktiskt att presenteras på 23 maj 2018efter alla andra i praktiken, med tanke på att då även Honor 10 och OnePlus 6 kommer att vara verklighet.

En smartphone som är mer än summan av dess specifikationer“. Så HTC presenterar den för oss, utan att avslöja dess exakta namn, och med endast datumet tydligt bevisat. Det borde i alla fall vara väldigt lite mystiskt med det, med tanke på att HTC U12 +-bilden verkar stängd ett tag ( kom du ihåg den här artikeln?).

Uppenbarligen saknas fortfarande vissa detaljer, tillgänglighet och pris i synnerhet, men ur denna synvinkel överraskade HTC oss positivt förra året, särskilt tack vare konkurrenternas stigande priser, så vi hoppas att den kan göra detsamma även i denna omgång.

Så, ett möte om 3 veckor, eller ännu tidigare med viss indiskretion.

Relaterade artiklar

Back to top button