The Door That Kills in Warzone: Salt Mine Bug –

Dörren som slår ner dig

Säsong 4 av Warzone introducerade ett fel som kännetecknar Verdanks-kartan, eftersom många spelare kunde bevisa av egen erfarenhet den ödesdigra reaktion som uppstår när man närmar sig en av dörrarna till en av byggnaderna i saltgruvan. för att slå ner din karaktär genom att helt enkelt närma sig honom, vilket gör det omöjligt att röra honom och dessutom lämna kampen levande.

Den enda lösningen är att vänta på att din partner ska återuppliva dig och du kan fortsätta spela, men var väldigt försiktig för om du kommer nära igen kommer du att falla till marken. Det spelar ingen roll om du har 3 eller 5 skyddsplåtar, eller om du har själva Juggernaut, kommer dörren att ta hand om att ta dig till en annan gång på några millisekunder.

Vad är problemet?

Hittills har utvecklarna inte kommenterat detta, men många användare misstänker att detta enorma fel måste vara relaterat till de nya röda dörrarna, mystiska dörrar utspridda över kartan som gör att spelaren kan teleportera till en annan plats på måfå. Det är möjligt att den här dörren är en möjlig destination, och det finns ett allvarligt fel i spelkoden som orsakar detta ödesdigra resultat, eller så är det bara ett slumpmässigt fel som inte har något med de röda dörrarna att göra.

Hur som helst, att för närvarande besöka saltgruvan är en riskfylld ansträngning, och inte bara på grund av faran med själva dörren, utan också för att det för närvarande är en ny punkt av intresse i spelet (alla vill se med sina egna ser dörrens destruktiva kraft) är området minerat av spelare vilket kan göra det mycket svårt för dig när du väl har börjat spelet.

Fler problem för Warzone

Call of Duty: Cold War Säsong 1

Call of Duty Cold War lämnar ett oändligt antal buggar under alla säsonger. Det finns många fel som påverkar spelare vecka efter vecka och detta understryker bara nivån av kontroll spelet har. Med tanke på hur stor varje del av spelet är (multiplayer, zombies, kampanj, Warzone …), tror du att utvecklarna jobbar hårt för att lansera nya säsonger nonstop?

Det stora antalet uppdateringar och nya funktioner som kommer till spelet är ett stort incitament för användarna när det kommer till att bygga en lojal gemenskap, och kanske en av grunderna för Warzones framgång, men mer än en användare kommer utan tvekan att sänka uppdateringshastigheten i ordning att njuta av. ett mer perfekt spel.

Relaterade artiklar

Back to top button