Testar funktioner för intäktsgenerering med Twitter Spaces

Twitter är nära att slutföra sina intäktsgenereringsfunktioner för Spaces. För några månader sedan nämnde Twitter att användare kan ansöka om att få tillgång till det nya alternativet som plattformen erbjuder för att tjäna pengar på Spaces. Slutligen meddelades att testning av ljudrum med betald tillgång har påbörjats.

Hur kommer det att vara att tjäna pengar med Twitter Spaces?

Ticketed Spaces är ett av initiativen som lanserats av Twitter för att göra det möjligt för kreatörer att tjäna pengar på sina ljudrum. Samtidigt kommer användare att erbjudas chansen att stödja sina favoritskapare.

Kreatörer kommer att kunna ställa in biljettpriser för Spaces-chattar, begränsa antalet biljetter som ska säljas och schemalägga evenemanget genom att ställa in dag och tid.

Testar funktioner för intäktsgenerering med Twitter Spaces

På så sätt kommer kreatörer att kunna tjäna pengar genom att skapa workshopsessioner, frågor och svar eller intervjuer, bland annat innehåll. Men för Twitter Ticketed Spaces måste kreatörer uppfylla ett antal kriterier.

Twitter betonar att denna funktion är begränsad till vissa användare och är i testfasen. Enligt Twitters utvecklingsteams uttalanden kommer vissa skapare snart att kunna börja skapa betalda chattrum, och iOS-användare kommer att kunna köpa biljetter för att komma åt dessa rum.

Relaterade artiklar

Back to top button