Testar fortfarande på en ny Sony med 4K-skärm: blir det Xperia XZ2 Pro? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Testar fortfarande på en ny Sony med 4K-skärm: blir det Xperia XZ2 Pro? (Foto)

Xperia XZ2-familjen presenterades för bara några veckor sedan vid MWC 2018 i Barcelona, ​​​​men alla märkte frånvaron av den efterlängtade storebror Xperia XZ2 Pro. Den nya toppen av intervallet har dock inte helt försvunnit från radarn, och det verkar som att det nu finns nya bevis om dess existens.

Nya rykten har visat på nätet vad som borde varaUAProf (Användaragentprofil) av den nya Sony-modellen med kod H8176. Informationen i detta dokument talar om för oss att enheten skulle ha en display a 4K-upplösning (2 160 x 4 320 pixlar) in 18:9 och Android 8.1 Oreo-systemet, båda element som tyder på att det är en toppklass.

Tidigare hade andra dykt upp på nätet UAProf av modeller av H81xx-serien, också utrustade med 4K-skärmar, men under de följande månaderna har vi tappat koll på sådana enheter. Det är inte uteslutet att modellerna H81xx kan alla vara av varianter av Xperia XZ2 Pro, kanske med olika minnesskärningar, men för närvarande finns det inga säkerheter om det.

Nyheterna så här långt säger att Sonys nya toppsortiment kan presenteras för IFA 2018Berlin-evenemanget som ska hållas i septemberäven om det är svårt att ge ett exakt datum för en eventuell officiell lansering.

De prisbland annat borde det inte vara bland de mest inbjudande: för nu pratar vi om $950även om lite är känt om hårdvarufunktioner och möjliga marknadsföringsmarknader.

Relaterade artiklar

Back to top button