Testa och granska Adobe Spark Android-appen –

Mobila enheter har med tiden blivit en plattform genom vilken du kan skapa multimediainnehåll av mycket enastående kvalitet. Detta uppnås främst genom att använda applikationer som är designade för detta, och ett exempel: adobe gnistra … Vi berättar vad du kan uppnå med det.

Det är en utveckling som söker och uppnår förmågan att skapa grafik som bild, vilket är användbart när publicering (antingen på hemsidan eller på sociala medier som används idag). Faktum är att hans mål uppnås utmärkt. enkelhet och även med många alternativ som gör denna applikation till en av de mest rekommenderade i sitt segment bland alla de som för närvarande finns för Android.

En av de främsta fördelarna med denna utveckling är att den ett stort antal mallar som låter dig anpassa alla bilder som lagras på din terminal (vare sig det är en telefon eller surfplatta med Googles operativsystem). Poängen är att det finns möjligheter när det gäller dimensionerna för de element som ger användbarhet på plattformar som Instagram eller YouTube är ett problem, och på mindre än tre minuter kommer du att ha en fullt tillgänglig miniatyrbild eller första bild. Och i detta har han mycket att göra användargränssnittet är bra , med ett urvalstejp i botten för att undvika förluster.

Funktioner som erbjuds av Adobe Spark

Jo sanningen är att det finns ganska många i det befintliga gratisalternativet, vilket är mer vid registrering i betalningsläget. På så sätt kan du till exempel ändra de dominerande färgerna i bilden; vi går igenom storleksändringen av vad som är resultatet; även möjligheten att inkludera texter och vattenstämplar, som alltid indikerar att den resulterande bilden är din skapelse. Dessutom ingår mallar i varje fall mycket av så du behöver inte välja mellan två eller tre … vi pratar dussintals i varje fall, så det är osannolikt att du någonsin kommer att upprepa dig själv.

Implementering är alltid visas längst upp på skärmen så ändringarna du gör är synliga tills du får den resulterande bilden, som inte skriver över den du har, att allt stämmer (den skapar ett eget bibliotek där du alltid kan hitta det du har skapat). När det gäller flyt måste det sägas att Adobe Spark är en applikation som, eftersom den är multimedia, är något krävande, så i våra tester var det tydligt att ha en enhet var det idealiska alternativet. minst 3 GB RAM … I så fall fungerar allt bra utan problem.

Några detaljer du bör känna till om den här appen

En av de viktiga är att du enkelt kan Dela med sig bilder eller grafik som du har skapat, där det inte råder brist på collagetillverkningsmöjligheter, där flera olika filer kan infogas, vilket skiljer den från konkurrenterna. En annan bra möjlighet som det här jobbet har är att det har mallar att skapa memes samt e-postinbjudningar. Sanningen är att detta är en av mest kompletta marknadsmöjligheter och användningen av denna applikation är inte svårt.

Om det vi nämnde verkar intressant för dig vet du förmodligen att nu kan du få den här utvecklingen för fri i en mycket komplett testversion på både Galaxy Store och Play Store. På så sätt kan du själv se vad du har uppnått med Adobe Spark, och det kommer säkerligen att övertyga dig om att bli mer professionell med dina multimediaskapelser.

Relaterade artiklar

Back to top button