Tennisspel för iPhone och iPad, vilka är de bästa? –

Virtua Tennis Challenge

Segas hyllade Virtua Tennis finns även på iPhone och iPad. Återigen, om du är ett tennisfan så känner du till den här sagan. Den har 3D-grafik och taktiska kontroller för att ge dig en så realistisk upplevelse som möjligt. Du kan tävla med 3 olika spelare på 50 internationella arenor.

Utvecklare: SEGA

Hit Tennis 3

Hit Tennis 3 är ett spel med den enklaste dynamiken, du måste dra eller dra fingret för att träffa bollen. Detta är ett av de mest populära tennisspelen du kan hitta på App Store. Den har 24 turneringar på 7 olika platser runt om i världen.

Australia Open Play

Det officiella spelet i Australian Open, en av de viktigaste internationella tennisturneringarna på arenan. I den kan du skapa din egen spelare och förvandla honom till den nya Australian Open tennismästaren, eller om du vill skaffa dig erfarenhet och träning kan du också njuta av snabba matcher. Du har också möjlighet att låsa upp alla registrerade spelare till 2019 Australian Open och se spelets svårighetsgrad öka. Det har enkla och intuitiva kontroller, så att du omedelbart kan njuta av detta fantastiska spel så fort du laddar ner det.

Sticktennis

Ett enkelt spel som är svårt att spela men svårt att bemästra, som erbjuder ett snabbt och flytande spelande tillsammans med ett stort utbud av spelare med stil och unika funktioner som du kan låsa upp och använda för att spela. Du kan vinna troféer i Daily Challenge, förbättra ditt spel i praktiken, låsa upp upp till tio olika banor och sjuttio spelare, och naturligtvis ta dig an de största spelarna i World Dominion-läget.

TOP SPEED Tennis Manager 2020

Alla tennisspelälskare känner till detta märke. TOP SPEED är en klassiker för konsoler och nu i App Store. I det här spelet kommer du att kunna hantera en tennisspelares karriär och lova att leda honom till ära. Delta i professionella tennistävlingar för att delta i varje turnering. Du kan också välja var och en av dina lagmedlemmar och bestämma vilken taktik som ska användas under matcher.

Tennis Go: World Tour 3D

Med HD- och 4D-bilder kommer du att älska detta Tennis Go-spel som erbjuder ett enkelt och intuitivt spel som kommer att utmana dig att lägga strategier för att nå de högsta nivåerna. Den har ett karaktärsuppgraderingssystem som liknar RPG-kategorin, så du måste arbeta hårt för att förbättra din karaktärs färdigheter och bli kungen i kedjan.

Tennis Open 2021

Njut av tennis i det här spelet som guidar dig genom världens bästa turneringar, inklusive Australian Open. Den har olika nivåer av individuell skicklighet, olika spelstilar och rörelser som har designats med noggrann uppmärksamhet på varje detalj.

Tenniskamp

Njut av ett snabbt tennisspel som anpassar sig till alla åldrar med enkla och mycket intuitiva kontroller, du behöver egentligen bara svepa för att spela, vilket betyder att du kan njuta av detta spel även med en hand. Den har dynamik på hög nivå som kan vara väldigt utmanande, så svår att om du vill behärska spelet från början till slut måste du träna mycket.

Tennisskog

Ännu ett tennisspel i renaste arkadstil. Lås upp karaktärer, bollar och tävla med vänner i fantastiskt lokalt flerspelarläge. Den har pixelkonst, över 20 karaktärer inklusive Timberman, över 30 bollar och 10 olika banor.

Ultimat tennis

Detta är ett tennissimuleringsspel som kombinerar denna sport med imponerande RPG-grafik. Tack vare RPG-komponenten erbjuder detta spel dig ett stort antal möjligheter att förbättra och anpassa dina karaktärer, som du kan använda i olika spellägen som World Tour eller La Liga.

Relaterade artiklar

Back to top button