Tempo Move använder en iPhone för att göra ett hemmagym 1000 $ billigare

I ett försök att göra det smarta gymmet hemma mer överkomligt har Tempo lanserat Tempo Move för 400 $ – ett gym som använder din iPhone för att ge feedback i realtid under dina träningspass.

Tempo Move är designat för att vara ett billigare alternativ till dyrare lösningar, som Peloton eller till och med Tempos egna alternativ på högre nivå, som kostar allt från $2500 till $4000.

För att spara pengar använder Tempo en utrustning som du förmodligen redan har om du läser den här delen – iPhone. Specifikt använder Tempo Move iPhones TrueDepth-kamera – samma som driver FaceID – för att analysera dina rörelser. Denna funktion gör att Tempo kan ge feedback i realtid samtidigt som du coachar dig genom mer än tusen övningar.

Dessutom kräver det bara en två fot gånger två fots kvadrat för att hysa utrustningen, vilket gör det till ett av de mer platsbesparande smarta hemgymalternativen som finns.

Tempo Move består av ett viktförvaringsskåp som inkluderar ett stativ för din iPhone, 35 kg smarta vikter och nödvändiga tillbehör och en HDMI-kabel. Användare kan lägga till extra viktskivor, träningsmattor eller den officiella Tempo-hjärtmonitorn mot en extra kostnad.

Du måste tillhandahålla din egen iPhone och HDMI-kompatibel TV och köpa in ett abonnemang på $39 per månad. Prenumerationsplanen kan användas av upp till sex personer.

För att använda Tempo Move behöver du en iPhone som har en TrueDepth-kamera — så det betyder allt från iPhone XR och framåt, men inkluderar inte andra generationens iPhone SE. Tempo Move är också kompatibel med Apple Watch pulssensorer.

För närvarande stöder systemet endast hantelträning, men företaget uppger att det kommer att lägga till stöd för träning med skivstång och kettlebell.

Om du är intresserad av att lära dig mer om Tempo Move kan du gå till Tempos hemsida. Tempo Move är för närvarande tillgängligt för $395 under introduktionsperioden, och kommer att kosta $495 i framtiden.

Apple har även lanserat sin egen hemträningstjänst, kallad Apple Fitness+. Designad för att fungera med Apple Watch, användare kan följa med tränarledda träningsprogram på iPhone, iPad och Apple TV. Apple Fitness+ är tillgängligt för $9,99 per månad eller kan paketeras som en del av Apple One-prenumerationen.

Relaterade artiklar

Back to top button