Telefónica presenterar sin monter på MWC genom #MWC22 metaverse

Vi börjar redan andas hela atmosfären från Mobile World Congress 2022 i Barcelona. Och den här gången har vi nyheter relaterade till jätten Telefónica och metaversen.

Tja, det visar sig att det spanska företaget, har annonserat sin virtuella monter vid MWC 2022, förutom ansikte mot ansikte. Förslaget syftar till att visa en tillfällig och virtuell representation, inspirerad av det verkliga ståndet på mässan.

Detta låter användare besöka och lära sig om demonstrationerna i montern med större realism och likhet. Och inte nog med det, eftersom närvaron i metaversen också tillåter kalla till möten med experter, som kommer att göras genom videosamtal inom metaversen. Likaså, presentationer kan ses live att hållas på kongresscentret, dvs. Barcelonamässan.

telefonställ i metaverse mwc22

Även om detta är första gången vi har sett en metaverse-pilot på Mobile World Congress. Öst föreslår ett utrymme för att upptäcka teknologier som 5G, Big Data, Internet of Things eller artificiell intelligens.

Slutligen, om du vill veta den virtuella positionen för Telefónica i metaversen, behöver du bara ange denna länk. I synnerhet sajten är kompatibel med alla typer av enheter som telefoner, surfplattor, datorer, bland annat.

Kom ihåg det här i Pisapapeles lever vi redan Mobile World Congress partyså att du inte lösgör dig från vår täckning.

Relaterade artiklar

Back to top button