TCL presenterar den nya mellanklassen 40 R 5G: bland styrkorna autonomin och den fotografiska sektorn

Note: We hope you enjoy reading this article: TCL presenterar den nya mellanklassen 40 R 5G: bland styrkorna autonomin och den fotografiska sektorn

Nyligen presenterade TCL sin senaste smartphone – det handlar om TCL 40 R 5Gen enhet som bland sina styrkor inkluderar en anmärkningsvärd fotografisk sektor, en display som lovar optimal prestanda och ett batteri som garanterar utmärkt autonomi.

Med utgångspunkt från displayen, det är en 6,6 tums HD + NXTVISION-panel, med ett bildförhållande på 20:9 och 90Hz uppdateringsfrekvens. Vidare, enheten har flera ögonvårdslägeninklusive läsläge för bekväm läsning, Eye Comfort-läge som filtrerar blått ljus för att minska ögonbelastningen och Darker Display-läge för mörkerseende.

När det gäller kameran är den det dock bildad av en trippel sensor, inklusive den huvudsakliga från 50 MP. Bland de mest intressanta funktionerna finns HDR Night Magician för foton i svagt ljus e Stadig Snap för ultrasnabb slutartid.

Dessutom justerar TCL 40 R 5G:s AI HDR-videoteknik automatiskt exponeringen i ljusa och mörka områden för att säkerställa utmärkt kvalitet, även i motljus. Slutligen, med One Shot kan du ta flera foton och videor med ett enda klick och omedelbart se den bästa bilden.

Anslutningssidan, smarttelefonen är utrustad med tillgång till 5G-nätverket och en överföringskapacitet på 2,7Gb/s för maximal nedladdningshastighet och låg latens. Som en extra fördel är den kompatibel med utvalda TCL-enheter via TCL Link, för problemfri multiskärmskontroll. Dessutom kommer autonomi inte att vara ett stort problem: den nya TCL är i själva verket utrustad med ett 5 000 mAh batteri som stöder 15 W snabbladdning. Slutligen har TCL, med denna nya enhet, åtagit sig att ge användarna en “mer uppdaterad och säkrare mobilupplevelse, som erbjuder minst en generations Android-operativsystemuppdateringar.

Priser och tillgänglighet

TCL 40 R 5G kommer att vara tillgänglig i Italien från och med från slutet av oktober på TIM- och WIND3-operatörer till det rekommenderade priset på 239,90 €.

Relaterade artiklar

Back to top button