TCL avslöjar en topp i sortimentet med Snapdragon 820 identisk med nya BlackBerry

Note: We hope you enjoy reading this article: TCL avslöjar en topp i sortimentet med Snapdragon 820 identisk med nya BlackBerry

Om du följer oss aktivt har du förmodligen inte missat nyheterna med alla förhandstittar på BlackBerry DTEK60, den nya enheten från företaget som den kommer faktiskt att produceras av TCL. Ja, eftersom BlackBerry har meddelat det kommer inte längre att producera smartphones direkt, för mer information hänvisar vi dig till vår djupgående artikel. TCL har idag presenterat två enheter inklusive en exakt identisk med nya BlackBerry: är exakt samma eftersom det är samma enhetdock avsedd för en annan marknad, nämligen den kinesiska.

Egenskaperna hos den nya toppen av TCL-serien är desamma som BlackBerry DTEK60:-processorn Qualcomm Snapdragon 8203 000 mAh batteri med Quick Charge 3.0, 5,5-tums AMOLED full HD-skärm, 4 GB RAM, 64 GB internminnehybridkortplats för microSD, kamera med Sony 21 megapixelsensor och en multifunktionsknapp att anpassa.

Vid sidan av toppen av sortimentet det finns också den mer kompakta TCL 580en enhet endast 7,05 mm tjock utrustad med en 5-tums HD AMOLED-skärm, MediaTek MT6750 SoC tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB internminne.

De nyckel- Hem det kommer också att fungera från fingeravtrycksläsare. Då hittar vi ett 2 460 mAh batteri, 13 megapixel kamera på baksidan och 5 megapixel frontkamera. Den kommer ut på marknaden, igen i Kina, från den 10 oktober.

Relaterade artiklar

Back to top button