TCL 20 Pro 5G-kamera bland de bästa i high-end-klassen –

En av de telefoner som jag minns mest från det ögonblick då den presenterades är vad är TCL 20 Pro 5G , en smartphone som gör kameror bättre än sina konkurrenter och tvingar oss att sätta den framför telefonerna från andra mer kända märken. I tester utförda av DxOMark undersöktes en av de bästa aspekterna av denna terminal i detalj: dess kameras prestanda.

Dessutom har de egenskaper som den kan hantera med high-end konkurrenter. Eftersom med en totalpoäng på 117 hamnar TCL 20 Pro 5G i mitten av rankingen totalt DxOMark-kamerabetyg men håller på att bli ett av de bästa valen i den avancerade kategorin.

TCL 20 Pro, fantastisk kamera

När TCL analyserade den fotografiska delen av den här mobila enheten tog hänsyn till tre aspekter: kamerans prestanda, zoom och videoinspelning. Detta oberoende analytiska organ, som utvärderar och utvärderar egenskaperna hos kameror, ljud och smartphoneskärmar, kunde fastställa: kamerakvalitet 20 Pro 5G

TCL 20 Pro 5G

Dessutom lyckades han urskilja det som en av de bästa i high-end kategorin , slutade tvåa och bara en poäng bakom ettan i den här rankingen. Bland konfigurationen av den fotografiska delen av denna terminal från den asiatiska tillverkaren hittar vi en fyrdubbel kamera. Vi står först inför en 48MP huvudsensor, och bredvid den finns en 16MP ultravidvinkelsensor, en 5MP makrosensor och en 2MP djupsensor så att vi kan undvika oavsiktlig suddighet.

Andra TCL-höjdpunkter

Den fotografiska delen av TCL 20 Pro 5G var dock inte den enda positiva punkten som kunde utläsas från denna analys. Han lyckades också göra 89 av 100 poäng på sin 6,67-tums böjd AMOLED-pekskärm … Detta beror på att den erbjuder en verkligt uppslukande visuell upplevelse tack vare den nya NXTVISION 2.0 smarta skärmtekniken från det asiatiska varumärket.

Den rankas till och med överst i den aktuella skärmrankningen. Detta resultat tyder på betydande förbättringar i färg, rörelse och beröring. Först och främst, om vi tar en titt på dess direkta föregångare, TCL 10 Pro, som fick 83 poäng och redan har klassats som en av telefonerna med den bästa skärmen förra året.

Relaterade artiklar

Back to top button