Tar Nokia verkligen tillbaka Nseries till oss? Den 2 maj får vi reda på det (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Tar Nokia verkligen tillbaka Nseries till oss? Den 2 maj får vi reda på det (bild)

För drygt ett år sedan visade vi dig det fascinerande scenariot där Nokia kunde ha återuppstått det härliga Nseriesmor till några av de enheter som har gjort historien om det finska företaget som t.ex N70, N95 Och N90och idag verkar detta scenario mer konkret: i ett inlägg på Weibos sociala nätverk firar Nokia 13-årsjubileum av lanseringen av serien med bilaga överraskning planerad till 2 maj.

I synnerhet föreslår Nokia i sitt inlägg att den 2 maj kommer något speciellt att hända relaterat till Nseries och årsdagen av 13-årsdagen av Sanlitunförmodligen i en av de fysiska butiker ligger i ett Peking-område. Till inlägget bifogas även enbildsom vi ser i Gallerisom representerar enheten Nokia N9som lanserades i mitten av 2011.

Vi vet att tiderna har förändrats och att Nokia också har, som nu kontrolleras av HMD, men när vi försöker tolka de två anspelningarna kan vi anta att lanseringen av en ny Nokia N9 (2018) det är inte så snyggt.

Det skulle vara väldigt likt det som hände med lanseringen av den förnyade versionen av Nokia 3310.

Vi upprepar att denna information inte kommer från officiella organ, för tillfället är det bara spekulationer. Det officiella faktum kvarstår att den 2 maj, i Sanlitun, kommer något att hända och vi kommer att vara redo att uppdatera dig om saken.

Relaterade artiklar

Back to top button