Tänk om Samsungs hopfällbara smartphone inte alls heter Galaxy X?

Note: We hope you enjoy reading this article: Tänk om Samsungs hopfällbara smartphone inte alls heter Galaxy X?

Tydligen, trots frånvaron av vissa nyheter av något slag fortsätter vi att prata om Galaxy X. Men den här gången kan det varaförra gången. MMDDJ-läckaren, nyligen ganska aktiv i frågor som rör Samsung, postade en tweet (du hittar den i slutet av artikeln) så kort som det är tydligt där han säger att den efterlängtade hopfällbara enheten från det koreanska företaget kommer inte att kallas Galaxy X.

Även om användarpåståenden vanligtvis är tillförlitliga, kan vi inte låta bli ta med tång information så sparsam efter så lång tid att det har pratats om det. Även om det inte skulle förvåna oss så mycket. Tweeten kom dock som svar på påståendet att Samsung skulle förbereda en ny serie spelsmartphones.

Vid det här laget är förslaget att namnet “Galaxy X” skulle kunna reserveras för denna nya typ av enhet oundvikligt. Så vad kommer den vikbara chimären att heta? Inga ledtrådar har dykt upp ännu i denna mening och ärligt talat känner vi inte för att spekulera.

Om ryktena som cirkulerade tidigare denna månad visar sig vara sanna kommer vi alla att veta mer under de kommande månaderna, med tanke på presentationen på CES 2019.

Relaterade artiklar

Back to top button