Tänk om Nokia övervägde att ta Nokia X6 till andra marknader? En undersökning verkar tyda på detta!

För några dagar sedan tillkännagav Nokia äntligen sin X6, smartphone från funktioner mycket intressant tillsammans med en pris absolut bästa köpet (on word). Det finns ett “litet” underliggande problem: det är det just nu endast tillgänglig i Kinaoch därför bör vi bara få det genom import, med alla problem som är inblandade.

Men (överraskande) a opinionsundersökning på Twitter av Juho SarvikasChief Product Officer för HMD Global (ägare av varumärket Nokia), mycket vältalig: “ska vi ta Nokia X6 till andra marknader?“.

Uppenbarligen lät omröstningarna inte vänta på sig och på några timmar röstade 92 % av 8 527 röster för förslaget. Inte för att vi förväntade oss något annat, men den “avgörande” punkten ligger i nästa svar Juho till omröstningen: “tack allihopa. Omröstningen är avgörande“.

Kan vi snart se Nokia X6 på våra marknader? Ärligt talat hoppas vi det, med tanke på det mycket intressanta tekniska databladet. Självklart man hoppas att priserna inte ska stiga för mycket i transporter från Kina till Europa, även om vi verkligen inte kan förvänta oss att ha priser som på den kinesiska marknaden.

Vad skulle du ha röstat?

Relaterade artiklar

Back to top button