Tamarro varumärke och toppprestanda: Xiaomi kan snart lansera sin anti Razer Phone (uppdaterad: ASUS också?)

Note: We hope you enjoy reading this article: Tamarro varumärke och toppprestanda: Xiaomi kan snart lansera sin anti Razer Phone (uppdaterad: ASUS också?)

Xiaomi är säkerligen den mest arrembante av producenterna av Android-landskapet. Sedan en tid tillbaka befriad från massan av låglegerade kinesiska företag, tack vare Mi MIX 2016 var han en av föregångarna till det nu rådande trend av smartphones med minskade ramar, medan det 2017 registrerade rekordsiffror, och började till och med expandera till flera internationella marknader. Xiaomi har dock ingen avsikt att vila på sina lagrar, utan är snarare redo att återlansera och utöka sin företag i ständigt nya segment. Nästa gräns skulle kunna representeras av smartphone från spelande.

Ett urgammalt mode som verkade vilande, men som kraftfullt återvände på modet tack vare inträdet i sektorn för rakblad – känd konkurrent inom området hardcore spel – som med sin första smartphone (här vår recension) har fått en del samtycke. Xiaomi skulle seriöst överväga att gå live konkurrens med Razer Phone och, för att göra det, kunde dra från sitt stora utbud av varumärke och dotterbolag.

I detta specifika fall sticker det valda företaget omedelbart ut för en högljudande namn och tamarro vid rätt tillfälle, ett nästan nödvändigt krav för sektorn spelande: Svart haj. Enligt de första ryktena som cirkulerade på nätet kommer den första smartphonen under detta varumärke att presenteras specifikationer i absolut toppklass det är en kylsystem som härrör från aeronautisk erfarenhetför prestanda och självständighet på hög nivå.

Xiaomi Black Shark-smarttelefonen kan redan vara i ett avancerat tillstånd, så mycket att dess debut kan äga rum under första halvåret 2018. Då kan Razer redan vara redo för den andra iterationen av sin smartphone från spelande, en hypotes som skulle skissera en sammandrabbning av titaner vid horisonten. Det blir början på en nya guldåldern av det mobila spellandskapet?

Relaterade artiklar

Back to top button