Ta reda på skillnaderna mellan Google Pixel XL och Google Pixel! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ta reda på skillnaderna mellan Google Pixel XL och Google Pixel! (Foto)

Efter att ha gett oss den första tryckta renderingen av Google Pixel fördubblas @evleaks med Pixel XL, den äldre brodern, som tydligen inte går att skilja från den yngre. De två är faktiskt samma smartphone, med undantag för storlek (5 tum FHD vs 5,5 tum QHD) och sedan batteri (2 770 mAh vs 3 450 mAh).

På reddit finns det också de som, på basis av dessa renderingar, har njutit av att beräkna skärm/yta förhållande för de två smartphones, som bör ligga på runt 71-72% för Google Pixel och runt 72-73% för Pixel XL (du förstår själv hur svårt det är att göra exakta mätningar baserat på lågupplösta renderingar). För att sätta saker i perspektiv med konkurrenterna, hitta ett sammanfattande diagram nedan i galleriet, där de två pixlarna är praktiskt taget i linje med sina respektive föregångare, Nexus 5X och 6P.

De är nu mindre än en vecka kvar till lanseringen, planerad till den 4 oktober från kl. 18.00 och framåt, och för att säga att trots den hype som genererades av de första “riktiga” Google-smarttelefonerna, kanske de inte kommer att vara det mest intressanta med händelse.

Kom ihåg att följa honom hos oss, för ytterligare information om alla nyheter som kommer att presenteras!

Relaterade artiklar

Back to top button