Ta enkelt bort pannbandet för att ersätta det med ett annat –

Från mini Lightning-kontakt till utbytbara remmar

För inte så länge sedan såg vi hur någon lyckades ta bort AirPod Max pannbandet och avslöja en sort mini Lightning-kontakt som den som används för att ladda iPhone och andra enheter från företaget. Nåväl, nu när iFixIt har gjort den traditionella demonteringen av Apples mest ambitiösa öronsnäckor har nya delar upptäckts som kan vara mycket lönsamma för företaget om de bestämmer sig för att göra det som många redan föreställer sig: att sälja pannband i Apple Watch-stil. bälten.

Låt oss gå bit för bit. iFixIt är ett företag som har ägnat år åt att undersöka olika teknologiprodukter, och var och en släppt av Apple. Inte överraskande lever de bortom den forskning och guider de publicerar för att steg för steg lära sig hur man ändrar några av de interna funktionerna i MaciPhone, iPad och mer, samt försäljning av delar.

Men de flesta av dem är intresserade av att veta dessa dolda detaljer som erbjuder många produkter, men du kan bara komma åt dem i demonterad form. AirPod Max är inget undantag, och de döljer också en konstig och intressant hemlighet.

Till att börja med kombineras två kuddar eller hörlurar 40 mm förare eller omvandlare, två Apple H1-chips och åtta mikrofoner som tjänar till att förbättra upplevelsen med det brusreducerande systemet samt med utbytbara kuddar genom magnetsystemet. Men dessa kuddar är inte det enda som är utbytbara.

Det mest slående med hela strukturen i iFixIt är det pannbandet som förbinder båda öronsnäckorna kan tas bort och det är väldigt enkelt … Sätt bara in en liten spik, som den som används för att ta bort SIM-facket från en iPhone eller någon annan smartphone, genom ett litet hål i närheten och efter att du har tagit bort distanserna för att frigöra den.

Vad betyder detta för att underlätta när man tar bort bandaget? Tja, det kan vara en enkel detalj för de som är besatta av företaget, ett sätt att göra det lättare att reparera eller byta ut en dyna som kan misslyckas någon gång, eller en nyckel till framtida planer där företaget kan behöva sälja nya band . stilen på Apple Watch-banden.

Pannband till salu i Apple Watch-stil

Av alla teorier som kan räknas är det som gör mest ljud Apple kan ha sålt pannband i olika utföranden på stilen på Apple Watch-banden. Och sanningen är att det är mycket vettigt om vi kommer ihåg vad vi ursprungligen sa om denna möjlighet, Apple skapade anpassade hörlurar.

Precis som AirPods Max kan du perfekt följa Apple Watch-strategin, där du har ett stål- eller aluminiumfodral och ett omfattande utbud av band att välja mellan. Med de nya hörsnäckorna kunde företaget inte bara sälja kuddarna som ersättningar när de var utslitna, utan även erbjuda dem med olika finish, som läder. Och självklart, om du ska erbjuda dessa typer av kuddar är det viktigt att pannbandet är lämpligt.

Så antingen är det något designat för att underlätta introduktionen av nya versioner av Apple i form av AirPod Max Sport, AirPod Max Nike, AirPod Max Hermès, etc., eller så kunde vi någon gång se AirPod Max Studio där du väljer färg på hörlurarna och sedan typ av pannband och öronkuddar för att skapa din egen stil.

Vem vet, men det tog inte lång tid att ta reda på det eller bekräfta det för Apple. Om de gör det, och ser vad de kan göra med Apple Watch-remmar, står vi fortfarande inför ännu en bra affär för företaget och en ny besatthet för användare med en samlarsjäl eller de som vill ha en produkt som anpassar sig till dem i enlighet med din preferenser. stilen eller kläderna i varje ögonblick.